Csmnvr Belguzar23 aaa az kalmış ☺️ Allahım sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bol bol Meryem suresini okuyun ben her kontrolden önce okuyorum ve çevremdekilerede okutuyorum.
Csmnvr Malatya’dan 2 tane doktor gelmiş kızlar şifaya Op.Dr.Bariş çiplak Op.Dr.Murat Altindag İsimleri
GlstnMrt Csmnvr Patnos ta Yusuf Korkmaz die bı doktor var özel medicenter de çok memnunum ben tavsiye ederim size fe
Csmnvr Cansu65 hım anladım tamamdır çevremde giden olursa şu doktor daha iyi falan diye bilgilendiririm yine sizi
Baahar4549 @Csmnvr @Cansu65 @Monaaa Murat hocaya gittim 3 hafta önce çok memnun kaldım. Sakin bir adam benim gibi evhamlı biri için çok rahatlatıcı geçti muayenesi. Bütün şikayetlerimi dinleyip hepsi için uzun uzun ilgilendi. İnşallah kalıcıdır ama pek sanmıyorum kalıcı olduğunu. Tavsiye ederim.
Csmnvr Baahar4549 ben Barış hocaya gittim ondan memnun kaldım aslında. Eskiden Kadir hoca vardı bi o değil ama genede iyi diyebilirim. Neden kalıcı değil sizce
Monaaa Baahar4549 yaser hocayla baslamıstık bız ardından kadır hoca . Zaman zaman tatvan can hastanesı fakat sonuc alamadık hiçbirinden . Dıyarbakıra gıdene kadar
Monaaa Baahar4549 sorun ne bilmıyorum ama kesın sonuc almak istiyosanız kesınlıkle dıyarbakırda hakan hocayı tavsıye ederım .
Baahar4549 Csmnvr hastane içi değil ama dışarıdan duyduklarıma göre Murat hoca çok uzun süre kalmak istemiyormuş. Barış hoca ile ilgili bir fikrim yok açıkcası. Hastanede sadece kadın doğum ile ilgili değil diğer polikliniklerde de doktor sorunu yaşamışlar.