Csmnvr Cansu65 benim ablamda tüp bebek tedavisi gördü canda Salih hocada şimdi iki tane yeğenim var Allah sizede nasip etsin inşallah
Cansu65 23kubra23 bugün grev bitti. doktorlar yarın çalışmaya başlayacakmış. arkadaşlarım sabah 8de gidince bile sıra bulamıyorlardı. sabaha karşı gidip sıra alıyorlardı. o kadar zor ki :(
GncK Csmnvr Muş maalesef kadın doğumcular açısından çok sıkıntılı bir şehir. 3 ayda 5 doktor değiştirdim. Çok iyi doktorlar vardı hepsi gitti Muş’tan. Özel tatvan can hastanesinde Salih Serin ve Celil Bağcı’yı öneririm en yakın orası var ve pişman olmazsınız 🤲🏼
Sltnnv Csmnvr Ben ilk gebeliğimde Muş Bulanıkta görev yapıyordum. Tatvan Can hastanesine Salih Serin hocaya gittim gebelik takibimde de doğum için de. Çok memnun kaldım. O dönem herkes oraya giderdi Muş merkeze falan hiç giden görmemiştim.
Cansu65 Salih Hocanın izni bitince gider, süreci de buradan paylaşırım o zaman. tavsiyeleriniz için teşekkür ederim :)
Cansu65 Ben tedavi için gideceğim gebe değilim. bu haber beni üzdü gerçekten bu bölgede o kadar mağduruz ki..
Htcyldrmm Csmnvr eşimin tayin durumundan dolayı bizde buraya yeni geldik tiroit hastasıyım iyi bi doktorla ilerlemem gerekiyor güzel bi doktor bulursanız bana da söyler misiniz
Belguzar23 Csmnvr devlet hastanesinde ayberk bey için iyi diyorlar, şifada malesef doktor yok 🫤 bende Elazığ a geldim doğum için
Csmnvr Belguzar23 aaa az kalmış ☺️ Allahım sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bol bol Meryem suresini okuyun ben her kontrolden önce okuyorum ve çevremdekilerede okutuyorum.
Csmnvr Malatya’dan 2 tane doktor gelmiş kızlar şifaya Op.Dr.Bariş çiplak Op.Dr.Murat Altindag İsimleri