_Daydreamer_89 Elenora hamileliğimde hakkıyla yedim 22 kilo aldım 😅💪🏻 Oğlum 3.350 gram Kızım 3.015 gram doğdu 40ım çıktığında tüm kilom gitmişti
Lafayette Elenora ama ben tatlı hamurişi neredeyse hiç yemiyorum, onun faydasını gördüm bence. Ama sorarsan istahim iyi , yine de fayda edecek seyler tuketmeye calisiyorum. Bundan sonra alirim gibi geliyor.
63_Emine Elenora Ben 33+6 da bebeğim 2150 gramdı ben 71 kilo 58 kiloyla hamile kaldım sonuç 13 kilo almışım
tubimom Elenora biraz küçük dedi ama zaman olduğu için sorun etmedi pek bide normal doğum beklicem bakalım toplamda 57 kiloyum kızımda yine 60 olmuştum son iki ay hiç kilo almamışım bebek 500 Gr almış
Busekose Elenora 15 haftalığız yemem falan düzenli ama oturduğum yerde kilo veriyorum resmen 🥲 belli bir dönemden sonra mı alınıyor anlamadım ki doktoruma bebeğin kilosunu sordum o şuan da belli olmaz gibi birsey dedi 🤷♀️
Mavigozunannesi Elenora sen yine iyi ben 24 hafta 8 kilo aldım bebek te gelişimi güzel gidiyor ama 21 hafta da 529 gr di boyu uzun dedi dr Dr bana çok kilo almışsın dedi ama ben 49 la hamile kaldım o yüzden aldığım kilo çok belli olmuyor göbeğim de çıkmıyor benim iç karnım geniş yeni çıktı 3. Gebelik bide kilo yu hiç takmıyorum desem de eski fiziğini özlüyorum çok düğün kına nisan oldu bu yaz elbiselerim hala oluyor ama eskisi gibi incecik beli mi özlemiyor değilim neyse Kasım 2. Haftası dogum sonra yine dönerim eski fiziğime 40 çıkmadan kilo gidiyor tek avuntum o 🤣
Busekose Elenora 14 hafta 4 günlük şuanda 13 haftalikken gittiğimde ne cinsiyet tahmini yaptı ne kilosuyla ilgili birsey söyledi sadece boyunu söyledi tarama testi yapti bu kadar 🥲 acaba 15 haftalikken gitsem belli olur mu ?
Mavigozunannesi Elenora bebeğin yapisi ile alakalı kilo ve boy orantılı dedi dr 2.oglum 4 kilo 54 cm doğdu önden gidiyordu bu oglum da öyle olacak gibi yani 21 hafta da 529 gr olması gerektiği gibi dedi boyu uzun olacak belli dedi
Eylempyrz Elenora 31+5teyim ben 8 kilo almışım gebeliğin başından beri, bebişim de 1.800 çıktı bugün kilosu nasıl sizce