Goksu2023 Elenora ikimiz o kadar aynıyız ki 😂 30+1 den selam 8 kg ile bebeğim 26.haftada 912 gramdı doktora cuma gideceğiz kaç oldu bilmiyorum ama sizinki gibi olması muhtemel
Erden37 Elenora İlk hamileliğimde 12 kilo almıştım oğlum 3 kilo doğdu doğumdan sonra 5 kilom gitti ve 7 kilo benimle kaldı maalesef Şuanda da 28 haftalık hamileyim çarşamba günü kontrolümde bebeğim 1090 gr olmuş bende 3 kilo almışım inşallah doğuma kadar çok fazla almam da böyle az az gider.
Ikiz_annesii Elenora 35+4 üz tartıya göre 15 kilo almışız ikizlerimle ama hepsi onların kilosu bende hiçbir değişiklik yok. 2 hafta önce 2200 le 2100 gramlardı gerisi su palesenta goguslerim falan filan heralde
ARENARENAREN Elenora 38+1 deyim toplamda 12 kg aldım.Bebiş en son geçen hafta 3488 gr dı. Toplamda 8.5 kg bana düşen sanırım hatta plasenta,su,rahim vs derken 6-7 kg aldım sayılır🤣
anneoluyoruuumm16 Elenora benimki 21 haftalık ilk üç ay 7 kilo verdim şimdi 6 kg almışım. Bebekte 270 gramdi iki hafta önce
-Annem Kız bunlar ne minnak kilolar böyle siz hiç kilo almamışsınız ya ben kendimi ativericem şimdi surdan 😂😂😂 Psikolojim bozuldu bak 😂
ChemistrySK Ben 10 kg aldim ,su an 34+5 iz bebeğim 2600 gr bana ne kadari kalcak bilmiyorum ins hepsi dogumla gider