Elenora Selam annişler kimler kaç haftalık sizler kaç kilo aldınız bebekleriniz kaç kilo 🩵 Benim bebiş 30 haftalık 1.100gr oldu bende 8 kilo aldım 😁 Sanırım bebeğimin kilo hakkını da ben aldım 🥹🤣
Gunes17 Elenora ilk gebeligimde 5 ikinci gebeligimde 6 kilo aldım hep bebeklerimi besledim ama ikinci gebeligimde üzücü Bi olay yaşadığım için 33 haftada gelişimi durdu bebeğimin 40 haftaya kadar bekledik ama buyume olmadi hic 40 haftada olculeri 35 36 hafta olarak 2 kilo dogdu 😒😒😒
BuseVeMinikleri Elenora ikimizde 🫠 ben 14 bebişte en son iki hafta önce 28 haftalıkken gittik 1500 gr dı. Hatta diyet yazdı doktorum.
Elenora Daisy0000 sende benim gibi yemişsin çocuğun hakkını ama olsun bebişler iyi olsunda biz kilo aldırırız onlara 😍😍
kahvesever__ Elenora oğlumda doguma 8 kiloyla gitmiştim şimdi kızıma hamileyim daha çok kilo alıyorum gibime geldi
Elenora kahvesever__ bence normal hamilelikler Farklı cinsiyet Farklı olabiliyor ki doğumda en az 5 kilo gidiyor zaten ben hep öyle hesap ediyorum sende öyle yap 🤣
Lafayette Elenora 26.haftada gittigimizde toplam 2kilo almistim. 890 gr bebekti, geri kalan artık nereye gittiyse bilmiyorum:)
Elenora tubimom senin kilo çok iyi bebeğe ne dedi doktor iyi mi çok kilolu olup olmaması sorun etme alır daha var zamanına
Lafayette Elenora ama ben tatlı hamurişi neredeyse hiç yemiyorum, onun faydasını gördüm bence. Ama sorarsan istahim iyi , yine de fayda edecek seyler tuketmeye calisiyorum. Bundan sonra alirim gibi geliyor.
tubimom Elenora biraz küçük dedi ama zaman olduğu için sorun etmedi pek bide normal doğum beklicem bakalım toplamda 57 kiloyum kızımda yine 60 olmuştum son iki ay hiç kilo almamışım bebek 500 Gr almış