edasontr myangelson oyle orası da tbi ne biliyim hic umudum yok benm artık testlerden bıktım 4 senedir test yap yap negatif umut fılan kalmadı artık hic yapmıyorum zaten gciksede gecikmese de yani belki 2-3 ay adet olmasam hamilemiyim aklıma gelmez herslde
Rmysarft edasontr kız yat kalk dua et benimki korkuyo gebeyim diye aylardır penis yüzü gördüğüm yok ahahhahaha
defnezumram Pikachukiz53 benim halama 1 gün durup 1 gün ilişki yaşayacaksınız dedi ama doktor ve bu sayede çocukları oldu
tilbis Gebelikten önce nerdeyse her gun yasardik bazen günde 2-3 kez olduğu bile olurdu yani bunun kadar normal bişey yok gebelikte de önce 2-3 güne bir düşürdük şimdi artık sonlara yaklaştık haftada bir
Sssssbvxx edasontr aslında çok tatlı bı kocam var onun mutlu olmasından çok hoşlanıyorum o yüzden dert etmiyorum kendime 🤣
Sunaozturk edasontr korunuyorsunuz dimi acaba nasıl korunuyorsunuz hamilikten uzun bir süre sonra tekrar hamile kalmak istemiyorum 3 4 yıl gibi
Eva__13 Pikachukiz53 yok ya bacım nasip bu işler ben günde 2-3 kere bile yapıyordum 2 ci hamileliğim bu:)