Beyza55- Zeynep_imveAnnesi hayır son 4 haftaya kadar devam edebilirsiniz herhangi bir risk teşkil etmiyor dedi hatta bazen doğumu kolaylaştırmak için bile ilişki tavsiye ediliyor
edasontr myangelson aynen bakalım hayırlısı bi adet olsam artık heycanlıyımmm 🥰 2 gun gecikti goguslerim agrıyor kasık arada bi ama gelen yok hala
edasontr Women_nur_ aynen boyle diyeblirim ama yataga girince unutur 😂 hemen sarılıyo sonra geliyo zaten devamı
Beyza55- Adamlar istemese niye istemiyor sevmiyor mu deriz istese çok istiyor deriz anın tadını çıkarın bence 😂
edasontr Beyza55- hahah haklısın dogru bu sefer de nedenn istemiyo sevmiyormu baskasımı var deriz biz kadınlr hic birseyden memnun kalmıyoruz 😂
myangelson edasontr neden olmasın bu işler nasip işi belli olmaz ne zaman olacağı insanın hiç ummadığı zamanlarda olabiliyor hayırlısı olsun
edasontr myangelson oyle orası da tbi ne biliyim hic umudum yok benm artık testlerden bıktım 4 senedir test yap yap negatif umut fılan kalmadı artık hic yapmıyorum zaten gciksede gecikmese de yani belki 2-3 ay adet olmasam hamilemiyim aklıma gelmez herslde
Atlassmomm edasontr canlı sperm sayısını etkiler o yüzden 3-5 gün ara önerir doktorlar sperm testlerinde de. Eğer kafanıza takılan bi durum da varsa sperm testi vererek öğrenebilirsiniz ama ilişki sıklığı bu durumu kötü etkiliyor
Rmysarft edasontr kız yat kalk dua et benimki korkuyo gebeyim diye aylardır penis yüzü gördüğüm yok ahahhahaha
defnezumram Pikachukiz53 benim halama 1 gün durup 1 gün ilişki yaşayacaksınız dedi ama doktor ve bu sayede çocukları oldu