edasontr en ideali üç gün. Ama her kadın bir değil yumurtlama gününü takiben o gün 3 gün perhizler ilişkiye gir sonraki gece de gir. Bir daha ki adetine kadar da yapma ama hep uzanacaksın ağır iş yapmayacaksın aynı tüp bebek yaptırmış gibi düşün kendini. Her kadın bir değil haldır huldur 2 gecede bir ilişkiye giriyorsun sürekli orgazm kasılma o bebek rahimde durur mu? Duran olabilir ama dediğim gibi her kadının rahimi bir değil en ufacık şeyde embriyoyu dışarı atar. Sen gebe kaldığını bile anlamadan adetle atıverirsin bebeğini. Senelerdir denemişsiniz zaten gün aşrı doktorların dediği olmamış. Bir de benim dediğim yap bakalım bir ay. Ama en az 3 gün perhiz eşinin spermi sayısı kalitesi iyi olsa da sperm öne doğru hareketlilik %30 altındaysa çok zor döller 1 günlük perhizle. 15. gün yumurtluyorsan en son 11. gün ilişkiye gireceksiniz. 15,17,19 bu günlerde ilişkiye gir sen üstte olma ve orgazm olma eşin üstte olsun, yarım saat yatarak bekle. Sonra dediğim gibi tüp bebek yaptırmış gibi ay sonuna kadar ağır kaldırma ilişki yaşadığın günlerde haldır huşdur ev süpürme adete kadar da böyle dikkatli ol. Ben ilk 2 tüp bebek denememde ay canım ben 2 gün sonra normal hayatıma döndüm diyenleri dinledim hep kalktım iş yaptım. 3.de annem beni 10 gün yatırdı evde her şeyi önüme getirdi o şekilde hamile kaldım. Rahim içi tabakan hassassa tüp bebek olmasa da böyle dikkatli olmak gerekebiliyor.