tilbis Gebelikten önce nerdeyse her gun yasardik bazen günde 2-3 kez olduğu bile olurdu yani bunun kadar normal bişey yok gebelikte de önce 2-3 güne bir düşürdük şimdi artık sonlara yaklaştık haftada bir
Sssssbvxx edasontr aslında çok tatlı bı kocam var onun mutlu olmasından çok hoşlanıyorum o yüzden dert etmiyorum kendime 🤣
Sunaozturk edasontr korunuyorsunuz dimi acaba nasıl korunuyorsunuz hamilikten uzun bir süre sonra tekrar hamile kalmak istemiyorum 3 4 yıl gibi
Eva__13 Pikachukiz53 yok ya bacım nasip bu işler ben günde 2-3 kere bile yapıyordum 2 ci hamileliğim bu:)
Eva__13 edasontr çocuk için işte adetden önce ve sonra sıkça yapın yumurtlama gününe denk gelsin bide nasip bu işler biraz🙂
ardengunes edasontr bizde 7 yıllık evliyiz hala ilk günkü gibiyiz 😄 hamilelikten önce 2 günde 1 oluyodu arada bende sıkılıyorum bazen bu süre 4 güne falan cikiyo istemiyo diye triplere giriyorum neden yanaşmıyor acaba diye 😄😄😄 ama böyle olması güzel bence seks hayatı önemli 😎
Ebru_20 Pikachukiz53 biz sperm testi verdiğimizde denedik onu 2gun içinde ilişki olup verdik bir de 5 gün bekletip verdik 5 gün bekledigimizde düşük sonuç aldık 2 gün bekledigimizde daha kaliteli bir sonuç aldık kişiden kişiye değişebilir