Medine_yasar05 Esrahmet evet ben 4 tane devlet hastanesinde yaptım hiç böyle yapmadılar bu defa tıp fakültesinde sezaryan olacağım
Esrahmet Medine_yasar05 valla 2.dohum yaptım hatta birini 10 gün önce yaptım ikisinde de vardı bu uygulama ilk kızım 3.5 yaşında devlet 1 gün önceden yatırıyor 48 saat dolmadan da çıkarmıyor
zeynozey Medine_yasar05 o yüzden mi kan toplamak istediler senin için? Ve o yüzden galiba erken yatırdılar seni😞 Allah yardımcın olsun 🤲🏻🤲🏻💝💝 yarın güzel haberlerini bekliyoruz 😇😍
Medine_yasar05 Gizemmiray35 şimdilik iyim çok şükür teşekkür ederim cnm kan verdikleri için biraz uyuşuk gibiyim başka sıkıntı yok
Gizemmiray35 Medine_yasar05 çok sevindim gözünüz aydın çok şükür kurtulmuşsun sağlıkla sıhhatle büyüt bebeğini 🤲
Medine_yasar05 Gizemmiray35 teşekkür ederim cnm ama yarın sabah sezaryan olacağım kanı doğumdan önce verdiler
Gizemmiray35 Medine_yasar05 ahh öyle mi ben doğumda yaptın neyse yarın alırız hayırlı haberlerini inşallah bizde Allah yardımcın olsun 🤲
Medine_yasar05 zeynozey teşekkür ederim cnm 5 ci sezaryanimda iyi geçti çok şükür bebek doğunca aglamadi sonra poposuna vurdular ağlamaya başladı spinal anestezi oldum