Medine_yasar05 Kızlar zorunlu sezaryan olacağım için bugün yatışım yapılacak hastaneye gidiyoruz bakalım sezaryan dan birgün önce yatış ne için yapıyorlar ilk defa böyle şey duydum yarında sezaryan olacağım
zeynozey Medine_yasar05 ay ablaa hadi doğurda şuraya güzelce yaz sürecini anlatt heyecanla bekliyorumm duacıyım sizee 🤲🏻🤲🏻
Eliyy Medine_yasar05 gün içinde hiç birşey yedirmemek içindir aç kalıyorsun çünkü bana öylr yapmışlardı
Medine_yasar05 zeynozey Allah razı olsun cnm inşallah güzel bir 5 ci sezaryanimi anlatırım korkan yada heyecan yapan hamile annelere yardımcı olurum
Ygt2121 Medine_yasar05 beş sezeryan mı? İlk defa duydum abla ben hep 3 taneden sonra sezeryan olmuyor diye biliyorum.
Medine_yasar05 Ygt2121 bakalım cnm herkes öyle biliyor ben biraz sınırı zorlayacam gibi inşallah bu da kolayca ve hafif geçer
Medine_yasar05 Cey-cey bilmiyorum cnm bende merak ediyorum diğer 4 tane sezaryanim da öyle bir şey yoktu
Medine_yasar05 Eliyy zaten öyle oluyor cnm genelikle diğer sezaryenlarimda gece 12 den sonra birşey yeme içme diyorlar dı
Medine_yasar05 Esrahmet evet ben 4 tane devlet hastanesinde yaptım hiç böyle yapmadılar bu defa tıp fakültesinde sezaryan olacağım
Esrahmet Medine_yasar05 valla 2.dohum yaptım hatta birini 10 gün önce yaptım ikisinde de vardı bu uygulama ilk kızım 3.5 yaşında devlet 1 gün önceden yatırıyor 48 saat dolmadan da çıkarmıyor