Glcngzll Merhaba anneler, 5 haftalık hamileyim. Doktora çarşamba günü gidicem bebek görünür mü kalp atışını duydunuz mu
Alya_annesi Glcngzll bilmiyorum pek canım bende 5 haftaligim salı günü gideceğim ama sadece kese gorunur galiba bebek ve kalp atışı 6 yada 7 haftada oluyormuş bende.cok post açmıştım
tugcehaniim Glcngzll Alya_annesi Kızlar ben geçen perşembe gittim keseyi gördük Daha 4 haftalık hamileyim cuma günü kalp atışı için gün verdi 🙏🏻
Meneksekara Glcngzll 5+6 gittim kese göründü bebekte birazcık minik biseydi doktor tam bebek var diyemem ama oluşmaya başlamış dedi bu Cuma gideceğim o zaman kalp atışı duyacağız 6+5 oluyor
Mervesrsy Glcngzll 5 haftalıkken kese görünür büyük ihtimalle ben ogrendikten biraz daha sorma gitmiştim 6 haftalıktı hem keseyi hem kalp atışını duymuştum 🥰 çok farklı çok güzel bir heyecan ♥️
86elif Alya_annesi 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim kese göründü 7+3 günlükken kalp atışını duydum,Allah herkese nasip etsin 🤲
tugcehaniim Glcngzll kuzum benim tüp bebekti konulduktan 9 sonra kan testi verdim 147 çıktı 2 sonra tekrar ver dediler 345 çıktı sonra bir daha vermedim
esra__94 6 haftlıkken gitmiştim kese de kalp atışıda vardı bugün 8 haftalık olduk bakalım pazartesi randevum var benimde tam 9. Haftada
Mervesrsy tugcehaniim evet oluyordu hafif hafif adet olucakmıs gibi sancılar geliyordu bu da normalmiş bebeğin tutunduguna işaretmiş aslında
Serenbzkrt Merhaba annaler, Ben de dün reglim 6 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı sonra gidip kan testi verdim 1687 çıktı sonucu bu ne kadarlık oluyor? referans değerleri yazıyor altında onlar düşük ama anlamadım.
Hayatatli309 Glcngzll bende 6 da kalp atışını duydum geçen hafta canım :) nasıl iştah durumunuz ben.hiç yiyemiyorum
Esraabbaa Ben de 5 haftalıkken öğrenmiştim. 5+2 de gittim kese göründü. Rahmim ters olduğu için doktor kalp atışı zor duyulabilir dedi o yüzden biraz bekleyip 7+6 da gittim çok şükür duyduk kalp atışını