tugcehaniim Glcngzll kuzum benim tüp bebekti konulduktan 9 sonra kan testi verdim 147 çıktı 2 sonra tekrar ver dediler 345 çıktı sonra bir daha vermedim
Meneksekara Glcngzll 5+6 gittim kese göründü bebekte birazcık minik biseydi doktor tam bebek var diyemem ama oluşmaya başlamış dedi bu Cuma gideceğim o zaman kalp atışı duyacağız 6+5 oluyor
esra__94 6 haftlıkken gitmiştim kese de kalp atışıda vardı bugün 8 haftalık olduk bakalım pazartesi randevum var benimde tam 9. Haftada
Mervesrsy Glcngzll 5 haftalıkken kese görünür büyük ihtimalle ben ogrendikten biraz daha sorma gitmiştim 6 haftalıktı hem keseyi hem kalp atışını duymuştum 🥰 çok farklı çok güzel bir heyecan ♥️
Mervesrsy tugcehaniim evet oluyordu hafif hafif adet olucakmıs gibi sancılar geliyordu bu da normalmiş bebeğin tutunduguna işaretmiş aslında
Serenbzkrt Merhaba annaler, Ben de dün reglim 6 gün gecikince test yaptım pozitif çıktı sonra gidip kan testi verdim 1687 çıktı sonucu bu ne kadarlık oluyor? referans değerleri yazıyor altında onlar düşük ama anlamadım.
Hayatatli309 Glcngzll bende 6 da kalp atışını duydum geçen hafta canım :) nasıl iştah durumunuz ben.hiç yiyemiyorum
86elif Alya_annesi 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim kese göründü 7+3 günlükken kalp atışını duydum,Allah herkese nasip etsin 🤲
Esraabbaa Ben de 5 haftalıkken öğrenmiştim. 5+2 de gittim kese göründü. Rahmim ters olduğu için doktor kalp atışı zor duyulabilir dedi o yüzden biraz bekleyip 7+6 da gittim çok şükür duyduk kalp atışını
tugce68 Bende şuan 5+4 teyim keseyi gördük fakat bebeği daha göremedik doktora gittiğimde yeni 5 haftalıktık haftaya randevu verdi inşallah bende görürüm 🙏🏻 haftaya