bkt_mrcngz 39+3 belirtim yok bebeğim de 1 hafta önce tersti yarın kontrolüm var bakalım ne bekliyor bizi
Cookie-Mom Suleozkan ve herkesin arayıp sancın var mı diye sorması 😕 olunca durum yapacağım sancım var diye 😂 sinirlerimi bozuyor her şey artık 😂 neyse inşallah doğunca geçecek
Guler9 Bende doğurmak istiyorum artik ağrılarım oluyor ve zaman daraldikca geriliyorum ama bebegim hareketli dogum olacağı zaman bebek hareketsiz oluyor diyolar öyle mi gerçekten
Aslyllmmaazz Cookie-Mom ay bendeee hergun herkes arıyor ama ne gelen var ne giden artık cevap vermekten yoruldum
Htc_snn Cookie-Mom bebek çok aşşağı da olduğu için yaşam kalitem çok düşmüştü bide temmuz sıcağıydı o yüzden perişansım
Gizemlibirisi Önce yalancı sancılarim vardı.sonra bir gün uyandım düzenli sancılar gelmeye başladı.dakikalar kısaldı öyle gittim hastaneye.hastanede Nisan geldi.suyumu ebe patlattı doğum oldu .siralama iyiydi.insallah bu defa da öyle olur
EcemUgur01 Ilaydaerd Son 3 günde hareketleri çoğalmıştı. Son gün gece makatta baskı hissettim 2-3 defa büyük tuvalet varmiş gibi. sancımı takip ettim yattıkça daha çok geliyordu duş aldım geçmedi sancı süreleri kısalınca doğum olduğunu anladım. Şu patlaması nişan gelmesi durumu olmadı. Zaten suyunda doğum anında patladı
nino033 EcemUgur01 bacaklarda agriniz oluyor muydi benim 3 gündür aşırı yalancı sancim.var hatta neredeyse hiç geçmiyor ve bacağımda ki agri perişan etti beni
Bulbulyuvasi 41+4de doğurdum açıklık harici hiçbir şeyim yoktu sancı dahil… (3cm açıklıkla suni sancı aldım)
Fuhrer Memolininannesi bu durumu arkadaşım da yaşadı inanasim gelmedi şimdi sizden de duyunca inandım😅
Memolininannesi Fuhrer valla çok garipti yarım saat önceden tuvalete gittim geri uyudum acaba rğya mı gördüm gitmedim diye düşünüyordum 😂