Htc_snn Ilaydaerd ben 36. haftadan itibaren sancım vardı ama 39+1 de doğurdum son belirtin nişan gelmesiydi gittiğimde 4 cm açılma olmuştu suni sancı ile 9 cm e çıkardılar sonra doğdu güneşim
Ilaydaerd Memolininannesi aaaaaay hiç beklemediğin anda ne kadar ürkütücü ya önceden bir iki bişi olsa en azından hazırlık olur psikolojik olarak 😂
Memolininannesi Ilaydaerd aslında hiç korkmadım yani uyuyordum altıma kaçırdım sandım öyle uyandım 😂 sonra eşimi uyandırdım sakin sakin gittik hastaneye 😂
Ilaydaerd Memolininannesi bizde ilçede yaşıyoruz Mardin de hastaneyle aramız 45 dk sakin sakin gidemem büyük ihtimal 😂😂😂
Fuhrer Memolininannesi bu durumu arkadaşım da yaşadı inanasim gelmedi şimdi sizden de duyunca inandım😅
Memolininannesi Ilaydaerd yani sancı olmadıkça korkmana gerek yok su zaten öyle hemen biten bişide değil sakin kalmak her zaman kazandırır ☺️
Cookie-Mom Htc_snn 38+5 haftalık gebeyim. Bende öyle hissediyorum ama ne suyum geldi ne de lekelenmem oldu. Sadece vajinada batma ve belde ara sıra ağrı. Sancı mı değil mi bazen onu bile anlayamıyorum 🥹 benim yıllarca karnım ağrırıdı her ağrıyı karın ağrısı sanıyorum 😂 Siz öyle hissettikten ne zaman sonra doğum yaptınız ?
Yarenkurt G12s_18 s Cookie-Mom bende 37 +2 deyim aynı şeyler bende de oluyor 😒 bekliyorum ama gelmiyor bebiş bı turlu 😁
ftmbsrr Cookie-Mom merhaba,vajinada batma hissi nasıl acaba? Bugünden beri genital bölgemde aşırı baskı hissediyorum,orası gerildikçe acıyor yatarken dönemiyorum,genital bölgemin üst kısmına dışarıdan hafifçe bastırdığımda çok acıyor,bahsettiğiniz böyle bir şey mi acaba?