Ayezhanim Alyel ay kıyamam keşke imkan olsaydım bana gönderilenden sana bir kase verseydim 😥bende gebeliğin ilk gününden aşure aseriyordum seni çok iyi anlıyorum canım 😙
Alyel 1prensesannesi_ ayy şuan nedicemi bilemedim sevaba girim derken neyse canım bak hazır varmış iki dk yaparsin❤️
Alyel ikiprensannesi__ kız niye. Getirmiyor kizse. Aşure bittimi yenimi başladı ya benimde kafam karıştı belkide daha yapmadılar 🤣
Irem97- Alyel bende çok aşerdim aşureye normalde ağzıma sürmezdim hamilelikte böyle oldu bi komşum getirdi sağolsun biraz daha olsa yerdim valla☺️☺️
Mzzz Yaa bende aynı her yerde aşure görmekten canım çekti zaten severdim 😂 şuana kadar da kimse getirmedi 4 gözle bekliyorum aşureyi getirene büyük dua edicem 😂😂
aslanprenses_ Ben de yurt dışındayım şu an tüm malzemeleri de bulamam yapacak kimse de yok 😢 türkiyeye gelince yaptıracağım anneme 🙏🏼
Yrgnnnnnn 1prensesannesi_ benim de üst komşum yaptı duruma da koydu getirmedi hamile olduğumu iyi biliyor insan durumunu kapatır. Gebelik şekerim var yiyemiyorum ama tadardım canımm çok istiyor kaç gündür bugün allahtan alttaki teyze getirdi Allah razı olsun
1prensesannesi_ Yrgnnnnnn gerçekten sinir oluyorum böyle insanlara annemde duruma koydu getirmedi sadece bı sokak onlerindeyim 😒
Yrgnnnnnn 1prensesannesi_ Günaha giriyorlar ancak. Madem vermeyeceksin durumunu kapat gerçekten hamile insanın canı çektimi büyük günahı var