Alyel Merhaba arkadaşlar bildiginiz gibi aşure ayı herkes aşuresini yaptı ve dağıttı benze 29 haftayı bitirmek üzereyim bu sene yapamadım hem çok sıcak hem yorgunluk çocuklar derken hiç beklemedigim.kadar aşure bekledim içim yandı resmen bir kişi de kapıya vurup aşure getirmedi böle filimlerde hamile kadınlar ota boka ağliyorya öyle ağliyasim.var 😅🤣 sizin böyle çok istediğiniz yiyemediginiz bişi varmı
Daisy0000 Alyel Yakın olduğunuz komşunuz veya eş dostunuz varsa bi rica edin bence ,malzemeleri siz alırsınız onlarda yapar ,ellerine yapışmaz heralde ne olacak,hamileye yardım sevap 🤪
Alyel Youngmotherr markette varmı kız yapilmis annemi aradım yakında değil ağlamaklı soledim yarın yapıp getircem dedi 😅
Alyel Daisy0000 he kız. Yapsınlar ya 😅 komşular beni sasirttilar açıkçası ben aşure veya helva yaptıysam dagitirdim yan bina karşı bina ama onlardan öyle gelmez sadece birkere bitanesi getirmişti Nedim 😞
Delidolu Alyel benimde çok canım istiyodu ama yapacak kimse yoktu dün sağlık ocağına giderken aşure dagitiyolardi Bende hiç dusunmeden aldım En azından içimde kalmadı diyebilirim😃
Alyel 1prensesannesi_ ayy şuan nedicemi bilemedim sevaba girim derken neyse canım bak hazır varmış iki dk yaparsin❤️
Yrgnnnnnn 1prensesannesi_ benim de üst komşum yaptı duruma da koydu getirmedi hamile olduğumu iyi biliyor insan durumunu kapatır. Gebelik şekerim var yiyemiyorum ama tadardım canımm çok istiyor kaç gündür bugün allahtan alttaki teyze getirdi Allah razı olsun
Ayezhanim Alyel ay kıyamam keşke imkan olsaydım bana gönderilenden sana bir kase verseydim 😥bende gebeliğin ilk gününden aşure aseriyordum seni çok iyi anlıyorum canım 😙
Alyel ikiprensannesi__ kız niye. Getirmiyor kizse. Aşure bittimi yenimi başladı ya benimde kafam karıştı belkide daha yapmadılar 🤣