noble1 Mavidunyamm testte net görüyorum canım ben zten ama bu teste güvenmedim çünkü çok denk geldim burada yanılttı beni diyen 💀 yarın alırım bi erken gebelik testi olmazsa 🙈
Meryeminannesi20 noble1 innovita hCG testleri çok silikse eğer yanlış pozitif veriyor lütfen kaset testi yapın boşa ümit veriyor aynısını yaşadım.
noble1 Meryeminannesi20 evet burada çok böyle gördüğüm için çok ümitlenmedim açıkcası, silik baya cünkü. Erken gebelikte bunu görmüş olsam kesin pozitif dicem ama bunda diyemedim bende🫠 regle kaç gün kala silik çıkmıştı sizin bu testte?
noble1 Ayezhanim @Mavidunyamm hahaa keşkeee♥️ ümitlenmek istemiyorum ama bi yandan da hafif ümitlendirdi bu test beni 🫠
noble1 Mavidunyamm bu bendeki normal gebelik testi sanırım 🤣ondan bile haberim yok ovülasyon testinin yanında verdiler🫠
Mavidunyamm noble1 seninki de hassas test. Strip testler hassas oluyor. Bunu bir gebenin günlüğünden mi aldın.
noble1 Mavidunyamm yok canım innovita diye bi marka netten almıştım amazondan sanırım ovülasyonu ctesi gördüm 8.gün olmuş oluyo yani öylesine yaptım aslında bugun ama gözle görünürdü
Mavidunyamm noble1 sen bence yarın testle falan uğraşma. Direk acile git bulantım kusma baş dönmem var falan de kan testi yaptir