noble1 Kivircikkuala ya evet bi kaç kişi de gördüm sanki, sende de mi yapar yapmaz çıktı canım? İnan öyleisne yaptım daha 7gün var reglme cunku. Cıkınca şaşırdım 🤣 çok ciddiye de alamadım ama
Kivircikkuala noble1 evet daha kurumamıştı bile dur bak atıcam bu olaydan sonra birdaha kullanmam bu marka zaten lh testleri bitsin de benim için bitmiştir
noble1 Kivircikkuala valla ovülsyon tabikü de bana anlamsız geliyor artık bende kullanmam, yanında geldi diye yapayım dedim öylesinee baya görünüyordu silik de olsa 🫠 zten olsa bile 7gün kala çıkmaz gibi de
Kivircikkuala noble1 sinirlerim bozuluyor en iyi marka laboquick zaten o ara elimde o kadar yoktu ondan bunu aldım pişmanlık tek kelimeyle
noble1 Mavidunyamm testi çöpe attım bile🙈 ama zaten bir kaç açıdan denedim çekerken gözle görünen çıkmıyo
Mavidunyamm noble1 bence var. Bende bu fotoda gördüm aşırı silik. Birkaç gün sonra tekrarla bence. İnşallah vardır
noble1 Mavidunyamm testte net görüyorum canım ben zten ama bu teste güvenmedim çünkü çok denk geldim burada yanılttı beni diyen 💀 yarın alırım bi erken gebelik testi olmazsa 🙈
Meryeminannesi20 noble1 innovita hCG testleri çok silikse eğer yanlış pozitif veriyor lütfen kaset testi yapın boşa ümit veriyor aynısını yaşadım.
noble1 Meryeminannesi20 evet burada çok böyle gördüğüm için çok ümitlenmedim açıkcası, silik baya cünkü. Erken gebelikte bunu görmüş olsam kesin pozitif dicem ama bunda diyemedim bende🫠 regle kaç gün kala silik çıkmıştı sizin bu testte?
noble1 Ayezhanim @Mavidunyamm hahaa keşkeee♥️ ümitlenmek istemiyorum ama bi yandan da hafif ümitlendirdi bu test beni 🫠
noble1 Mavidunyamm bu bendeki normal gebelik testi sanırım 🤣ondan bile haberim yok ovülasyon testinin yanında verdiler🫠