1prensesannesi_ Kevbat inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ne zamana verdi günü heyecanladim şimdi 🤭🙈☺️🤲🏻🤲🏻
Kevbat MiniMimi42 Bir çok kişide doğum belirtisi olmuş valla 🤣 Doğuma nasıl gittiniz peki? Sonrasında lekelendiniz falan mı? Ben hayatta anlamam ishal olmaktan doğuracağımı mesela 😅
MiniMimi42 Kevbat Ben ertesi gün bebek hareketlerini hissetmiyorum diye gittim. Meğerse açılma varmış 3 cm. Yatış verildi ertesi gün doğum oldu 😂
Minnak6789 Kevbat Bende doğuma yakın fena ishal olmuştum tutamıyordum resmen .Bende doğum belirtisi oldugunu bilmiyordum doğum koçu söyledi bi kaç gün sonra doğurdum zaten birde kusma baslamıstı son 2 gün o da açılma olunca kusma oluyormus
runkli0606 Kevbat son ayda gaz ishal mide bulantısı olması nırmal doğumun yaklaştığını işareti bebek aşağı doğru iniyor bağırsaklar baskı yiyor ve metabolizma daha hızlı çalışıyor endişe etme
Kevbat runkli0606 Yok çok şükür endişe etmiyorum artık ne olursa olsun modundayım saten bugün doktor sezaryen günü de verdi ona heyecanlıyım sadece artık 😅. Size de teşekkür ederim uğraştırdım valla durmadan yazıp cevaplıyorsunuz ciddiye alıyorsunuz 🙏🙏🙏 🌸
runkli0606 Kevbat hepimiz biran önce doğurmayı bekliyoruz son düzlük bitmek bilmiyor burda bi şekilde birbirimizi rahatlatacaz tabi sağlıkla alın kucağınıza🥰❤️