Kevbat Beybilerrr 36. Haftamızdayız sabah karın ağrısıyla uyandım fena ishalim, ağrım da arada giriyor böyle. Yaşayanınız var mı? Doktora gidemedim bu hafta, zaten kendisi de henüz yok panik halindeyim 😞
Edolili Kevbat 32. Haftadan beri ishalim. Şuan 38+3 Test yaptırdım kadın doğum, enfeksiyon herkes baktı sebep yok şaka gibi Acilden gidin test verin nolur nolmaz
Medine_yasar05 Kevbat bende öyleyim cnm af edersiniz isal kusma akşamdan beri 8 defa büyük abdestimi yaptım ve çok sancılı oluyor
Youngmotherr Kevbat 37+5im 2-3 gündür ishal ve bulantı kusmayla uğraşıyordum ayrıyeten sancılarım da vardı bugün geçtiler çok şükür sadece sancım kaldı 🤦🏼♀️
Rozeringur Kevbat kullandığınız kan ilacı ve vitaminlerle alakalı olabilir mi acaba bende de kan ilacı ve vitaminler ishal yapıyor
Kevbat Edolili Allah Allahh bende anlayamadım valla, aslında doğum belirtisi yazmış bazıları ya ben ondan panik oldum. Siz iyi dayanmışsınız çok sıvı kaybetmişsinizdir aman diyeyim dikkat edin
Edolili Kevbat Off sorma canım benim hayatımın en berbat dönemi, suyu çok tüketmeye çalışıyorum. Ama en garibi de hiç bir sorun yok
Kevbat Medine_yasar05 Medine_yasar05 Kaç haftalıksınız peki. Kusmalarım ilk 4 ay beni öldürdü de şu an yok çok şükür. Bulantım arada oluyor anlamlandıramadım her gün farklı bir şeyimiz çıkıyor zaten 😏
Kevbat Youngmotherr Doktorunuza sordunuz mu peki ihmal etmeyin bence ya, ben bile endişeleniyorum siz böyle yazdıkça sizin için
Kevbat Youngmotherr Evet benimde Salı günü, o yüzden bekliyorum ama gördüğünüz gibi hep bir panik halindeyim 😅 Durmadan buraya yazıyorum. Yaşayanlar bilirler diye biraz olsun içim rahatlıyor.
Kevbat Rozeringur Belki de olabilir ama hamileliğin ilk zamanlarından beri kullanıyorum aynılarını. Değişmediler. Böyle değildim
1prensesannesi_ Kevbat bende iki aydır falan ishalim doktorlar bı sonuç bulamadı şuan hala ishalim 35+3 haftalık hamileyim bnde bol su içiyorum bakalım bebeğimin suyu azalmış mi salı günü gidicem ☺️🥺
Kevbat 1prensesannesi_ Dün gece çok sancılandığım için bugün gittim ve sezaryen günü verdi doktor. Onu da beklemez ama neyse dedi hattaaa 😒 Hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin
Kardelenerol 36+4 maalesef 3 gündür aynı durumdayım dün serum taktılar sonuç aynı bugün muayenem var doktorla görüşeceğim
Kevbat Kardelenerol Kıyamam Allah yardımcınız olsun serum taktıklarına göre mikrop falan bişey var ama beslemiştir sizi en azından vücudunuz susuz kalmış. Dikkat edin 🙏