Berfnak Futureparent artabilir tabiki benimkisi 836 dan 5000 çıkmıştı iki günde ve başta çok yavaş arttı bir hafta sonra iki günde böyle artttı içinizi ferah tutun 🙏🏼
Futureparent Berfnak çok teşekkürler gerçekten içimi rahatlattı yorumunuz bakalım kontrolden sonra durumu öğreneceğim 🤲🏼
yarenk2509 Korkma canım benim de öyle oldu kanama oldu yerleşme kanaması dedi doktorum hemde 2 haftadan fazla devam etti progestan kullandım birde duphastan şuan 18+1 deyim sağlıkla alırsın inşallah kucağına 😇
Futureparent yarenk2509 çok teşekkürler içimi rahatlattınız gerçekten, yarın kontrole gideceğim bakalım inşallah her şey yolundadır
yarenk2509 Futureparent merak etmeyin yolundadır dua edin ben çok üzülüp ağlamıştım ama bosunaymis benim kardeşim tüp bebek yaptırdı onunda kanaması oldu aynı böyle ilk günler biz tutmadı diye çok korktuk doktora bile gidememistik düşünün deprem olduğu gündü deprem bölgesindeydik şuan 7 buçuk aylık hamile oda ve çok şükür bişey olmadı verecek olan Allah emin ol sağlıklıdır kuzucuk 😇
Futureparent Aysel_krdg evet evet, yarın muhakkak gideceğim. Umarım yerleşme kanaması gibi bir şeydir.
Futureparent yarenk2509 merhabalar, dün yazmayı unuttum kusura bakmayın, şu an için bir problem var gibi görünmüyor dedi ufak bi kese gördük 3mm civarı ama yalancı kese olabilirmiş. O yüzden önümüzdeki haftayı bekleyeceğiz şimdilik 😅
Futureparent Mrvcakatt hayır, cumartesi günü lekelenme gibi olmuştu ardından pazar akıntı ama hafif kahverengi bir akıntı şeklinde oldu. Şu an herhangi bir kanama veya lekelenme yok.