Arkadaşlar selamlar, aklıma takılan bir sorunum var. Haziranın başında boş/kimyasal masıl bir şey olduğu tespit edilemeyen bir hamilelik yaşadım. 6+0da da malesef sonlandı. O dönemde belli bi
Süreye kadar kandaki hcg seviyesi 2 katı artmıştı sonra bi gün göğüs hasasiyetimi kaybettim ve bir gün sonrasında da düşük yapmıştım. Doktorum işe takip ettik hcg sevşyesi düştü bir ay ara verdik ve şimdi tekrar gebeyim. Yani sanırım. İdrar testinde çift çizgiyi gördüm aslında ardından 27/07 tarihinde saat 12.37de kan testi verdim hcg seviyesi 64.8di sonra eşeğimi sağlam kazığa bağlayıp 29/07 tarihinde 12.45te kan testi verdim bu sefer de 233.2 çıktı değer. 30/07 de regl olmam gerekiyordu zaten normalde. Dün yani29/07 de lekelenmem oldu. Normalde hastaneye gitmezdim kanamaya dönene kadar beklerdim ama son tecrübem sebebiyle direk hastaneye gittim. Zaten standart olan şeyleri (bu hcg seviyesinde görüntüleme yapılamaz, malesef gebeliğin dış gebelik mi vs olduğunu tespit edemediğimiz için de müdahele edemiyoruz ama ultrasonda baktığımızda da bir sorun görünmüyor şu anda pazartesi kontrole gelmemin daha iyi olacağı vs vs vs) duydum başka bir şey de beklemiyordum aslında onlar ne yapabilir ki şu aşamada? O lekelenme de idrardan sonra idrar renginin koyu olması ve peçeteyle kendimi kontrol ettiğimde sümüksü hafif kahverengimtrak pembemtrak bir şey görmem tekrar görmedim ama regl olacakmışım gibi hissediyorum. Ağrım vs hiçbir şeyim de yok ama..
Özetlemek gerekirse sorum şu; bu hcg seviyesinin iki günde 3,6 katı artması normal mi? Ve bu tarz bi lekelenme yaşayanlar tecrübe edenler var mıdır? Varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi?