Ikizannesi1 busrasafak henüz çok net değil içimde kıpırdayan bisey var ama sadece tek tarafta dışardan belli değil daha
DamlaSu Gozde1 aynı gündeyiz Canım bende 7 kilo almışım. Dün kontrolüm vardı doktor ne yiyip içtin bu kadar dedi 🤭 Şuan 56 kiloyum doktorum sağlıklı bulmadı dalga geçti. Birdaha gelene kadar 2 kilodan fazla almaman gerekir dedi 😬
Ikizannesi1 NKiraz karnın şiştikçe yukarıya baskı yapıyordur belki o yüzden ağrıyor olabilir doktoruna söyle belki bi çaresi vardir
NKiraz busrasafak canım ağız yaralarına karanfil çok iyi geliyor. Diş etin için söylüyorum. Bi tane karanfil at ağzına şeker gibi ağzında dolandır. Yarım saate bişey kalmıyo. Bende etkili ama dene derim yani
busrasafak NKiraz ya agri sizi yok et kalkiyor boyle oynayinca sanki dusecek dislerim:(iyi gelir mi yine karanfil canim
NKiraz busrasafak bende dün sert bişey yemişim diş etim şişti. Karanfil geçirdi. Bi zararı yok bence deneyebilirsin 😊 Bana diş ağrıma bile iyi geliyo yani
Efuli53 Ikizannesi1 22+3 benm. Sırt ve bel agrısından duramıyorum. Diger türlü hiç bir şikayetım yok ama tAbi bebekte agırlastı
Ytugcek Efuli53 benimde çok agrim vardı, işimde bunu artırıyor(fizyoterapistim) sonra gebelik korsesi aldım çok işe yaradı %80 oranında azalttı diyebilirim
Medinee Efuli53 benimde aynı bel ağrısından neler çekiyorum. Misafir ağırlamak artık benim için bir zulüm oluyor 😔
Denizinannesiii34 Ikizannesi1 benim bel agrım çok var 22 haftalık hamileyim oğlusuma hiç kilo almadım hala aynı kilodayım 😀
Ikizannesi1 Sinem03 adet dönemlerinde ağrın olur muydu hamileyken bile ay dönümlerinde olabiliyor adet agrisi
Berhay Sinem03 Benim de vardı dün dr.a gittim idrar yolu enfeksiyonu var dedi monurol verdi ve progestan başladı geçmiş olsun
Lucky Ikizannesi1 🤣🤣🤣 ya evde olduğum için baya düzenli ve saatli besleniyorum verdiklerimle beraber 5,5 kilo oluyor o kadar da masum değilim 😅