Omernur Ikizannesi1 25 haftaligim bende iki gundur toplanio sonra geciyo kasilmami bilemiorum dr gunune de var
Ikizannesi1 NKiraz karnın şiştikçe yukarıya baskı yapıyordur belki o yüzden ağrıyor olabilir doktoruna söyle belki bi çaresi vardir
Denizinannesiii34 Ikizannesi1 bebegimin kilosu iyi canım yediklerim bana değil ona yariyomus daha iyi daha gitmedim haftaya randevum ozmn öğrenicem inşallah 😗
Ikizannesi1 Sinem03 adet dönemlerinde ağrın olur muydu hamileyken bile ay dönümlerinde olabiliyor adet agrisi
Berhay Sinem03 Benim de vardı dün dr.a gittim idrar yolu enfeksiyonu var dedi monurol verdi ve progestan başladı geçmiş olsun
Sinem03 Berhay bende yarın gidicem canım korkuyorum çünkü geçmeden bi ağrı var sanada çok geçmiş olsun
Efuli53 Medinee gezerken cok skıntım olmuyo bebek agırlık yapıyor ama aksam eve gelıp uzanıncaaaaa 🤣🤣🤣🤣🤣 işte orası felaket
Nefiseozarslan Kızlar merhaba ben 25+ haftayım ikinci gebeliğim bel sırt ağrılarım arttı çok fazla ayakta kaldığım zaman karnım sertleşiyor ve aşadan çok baskı yapıyor sık tuvalete çıkıyorum ve kabızlık sorunum hiç geçmedi ilk hamileliğimdede vardı ama çözüm bulamadık sancılarınız çok şiddetti değilse korkmayın normal herkesin ilk gebeliğimi ?
Yalinn8 Ikizannesi1 hani porsiyonlarin mi fazla acaba cok kacirinca mi sertlesiyor dedim, bana oyle oldu bikac defa cunki ama azaltinca olmadi
Nefiseozarslan Ikizannesi1 ikiz gebeliği ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤗 cinsiyetleri belli mi