Rfrf Ikizannesi1 bahsettiğiniz sertleşme bende de oluyor ancak yorulduğumda ya da çok ayakta kaldığımda olduğunu fark ettim. Biraz dinlenince geçiyor. Bir sorun olacağını sanmıyorum.
Gozde1 Arkadslar bende 22+6 yim ama bebek hareketlerini hissedemiyorum arada küçük kramp gibi oluyor ama anlayamayiroum sizler nasılsınız bebek erkek olacak aslınd ultrasonda doktorda hareketli görünüyor ben niye hissedemiyorum acaba birde kacckilo aldiniz ben 7 kilo aldimbile
Ikizannesi1 Gozde1 ben de tam anlamıyla hissedemiyorum ıcerde biseyler oluyor ama dışardan belli değil daha
Lucky Gozde1 ben 18 den beri hissediyorum baya canım 22+2 yim bikaç gündür hareketlerini çok net hissediyorum dün baya sert vurdu hatta. Ama ben daha 1.5 kilo aldım zayıfım onun da etkisi olabiliyormuş. 28 e kadar çok düzenli olmuyormuş zaten 28 den sonra hareketleri saymaya başlayın diyorlar. Gönlünüzü ferah tutun☺️
DamlaSu Gozde1 aynı gündeyiz Canım bende 7 kilo almışım. Dün kontrolüm vardı doktor ne yiyip içtin bu kadar dedi 🤭 Şuan 56 kiloyum doktorum sağlıklı bulmadı dalga geçti. Birdaha gelene kadar 2 kilodan fazla almaman gerekir dedi 😬
Esengul Ikizannesi1 mide yanması sertleşme idrara daha sık cıkma mide bulantım sabahları var ama iyiyiz çok şükür
Selim_Alparslan Ikizannesi1 23+5 haftalığız oğluşumla karnım çok sertleşiyor ve acıyor , mide yanmalarım başladı 2 haftadır , belim ve sırtım çok ağrıyor birde 1 aydır bu sağ göğüs altlarım batıyor 😭 İlk haftadan beri sık idrara çıkıyorum 😞
Selim_Alparslan Ikizannesi1 yok kuzum Cumartesi kontrolüm gidince söyleyeceğim ama sürekli normal diyor bana benim ilk haftadan beri böyle
Feyzanurumsu Lucky benimde öyle batma sızı sanki ayağıyla sert bir şekilde vajinaya vuruyor gibi bir his korkmuştum ama başka bi sıkıntım yok diye bekliyorum size de oluyor mu bu acaba vuruyor hissi
Lucky Feyzanurumsu bana vuruyor hissi pek olmuyor ama şuan 23. Haftamdayım 14 ten beri ara ara oluyor bu başlarda çok korktm doktor rahmin genişlediği için oluyor dedi . Baskı da bir haftadır hareket ettikçe idrarım geliyor dedgnz gbi baskı yapıyor galiba 😅
Ikizannesi1 Çok hafif hafif hissediyorum hareketlerini ama kasiklarima yakın hissediyorum aşağıda sanki bide sadece tek tarafta birininki diğeri hareket etmiyor sanki
Feyzanurumsu Lucky sanki çok sıkıştım gibi tuvalete koşuyorum ama hiç bişey yok yada çok az bebeğin baskısından oluyo galiba cumartesi sorcam hepsini inşallah sağlıkla gelsin hepsi de😊
Lucky busrasafak ilk 16 hafta bulantılar sağolsun😀 zaten 4 kilo vermiştim onları geri aldım canım daha yeni üstüne alabildim. Bir de baya düzenli saatli besleniyorum . Ama en önemlisi bünye anladığım kadarıyla hiç iştahı olmayıp kilo alanlar da çok🤷♀️ Saglıklı olsunlar da kilo bir şekilde verilir canım ☺️
busrasafak Lucky aynem canim benim hic bulantim olmadi bu ara bi yanma basladi. Bebis en son 1 hafta ilerideydi ama bakalim cok sismek de istemiyorum 🤗🤗😅
Ikizannesi1 Omernur bilmiyorum ama ben iki gündür temizlik yapıyorum eskiden yattığımda geverdi şimdi yatıncada sertleşiyor sizin haftanız kaç
Omernur Ikizannesi1 25 haftaligim bende iki gundur toplanio sonra geciyo kasilmami bilemiorum dr gunune de var
Lucky Ikizannesi1 🤣🤣🤣 ya evde olduğum için baya düzenli ve saatli besleniyorum verdiklerimle beraber 5,5 kilo oluyor o kadar da masum değilim 😅