Esraaaaacun Esraaaaacun planlı ilerleme çünkü psikolojikmen olmuyor doktorumu dinledim eşimle kendi kendimize birlikte başa çıkmanın yolunu bulduktan sonra düşünmediğimiz anda oldu
zhala_huseynova97 Esraaaaacun aslında bendede bu hamilelik öyle oldu ilk aylarda planlı sonradan hiç düşünmedik bende idrar yolu enfeksiyonu vardı onu tedavi ederken hamile kaldım halbuki hiç düşünmüyordum)Hayırlısı.
zhala_huseynova97 Esraaaaacun Esraaa nasıl teşekkür etsem az çok ama çok sağ ol.Bencede kürtaj olmadığın için şanslısın.Eger bendede bir şeyler yolunda gitmiyorsa inşAllah kendiliyinden düşer kürtaja ihtiyac kalmaz.Bu arada hamılesin sağlıkla kucağına al inşAllah Amin❤️🙏🏻
Esraaaaacun zhala_huseynova97 zhala_huseynova97 rica ederim canım benim ne demek ben seni o kadar iyi anlıyorum ki bende o dönemler bu haldeydim yaşayan birileri ile konuşmak çok iyi geliyordu inşallah sende kürtajsız atlatırsın 🙏Amin canım darısı sana sağlıklı bebişlerin olsun inşallah 🙏🙏🤗🤗🤗🤗🤗
bebis001 zhala_huseynova97 benim beta da iki kat artmadı ama artmaya devam etti şu an doğumuma çok az var mesela bu şekilde de olabilir doktor değiştirmeyi deneyin benim ilk gittiğim doktor da kimyasal ya da boş dedi hatta kürtaj vs falan da dedi biz hemen doktor değiştirdik şu an kızım olucak
zhala_huseynova97 bebis001 Sağlıkla kucağınıza alın inşAllah Amim🙏🏻🙏🏻Bir şey sorucam artışlarınız aklınızdamı yaza bilirmisiniz?
esrabcn zhala_huseynova97 betanın yüksek çıkması bir hamileliğin oldugunu belırtıyo zaten belki kimyasal belki dış gebelik sonuçta var o yüzden üzülme eger boş bir gebelik ise bile Allah nasip ederse çocuğun olur etmezse zamanı değildir dersin dua et sadece canım gerisi Allah kalmış
zhala_huseynova97 esrabcn üzülmek diyilde 15 gündür her defasında 2 gün sonra test ver ve ülke dışında olduğım için sabah verdiyim testin cevabı akşam 8de falan çıkıyor içim çekildi.Her gün bekle dediklerin umutlanıyor insan.Kesin bir şey bilmeyime 3 gün kaldı.Son ana kadar çabalıcam qaliba)
bebis001 zhala_huseynova97 Allah razı olsun Rabbim size de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin,tabi kaydetmiştim zaten 30 Aralık Cumartesi : 99,5 2 Ocak Salı : 249,60 5 Ocak Perşembe : 348 En sonki betam da yani 8 Ocak : 2369