zhala_huseynova97 Öncelikle her kese merhaba.Ben yeni hamileyim 4 hafta 5 gün.Amma bettam düzensiz artıyor mesele ilk verdiyimde 116 2 gün arayla yazıcam sonraları 135 251 456 686 oldu en son.Böyle olub sağlam hamilelik yaşıyan varmı?Düşünüyorum belki ilk haftalarda böyle düzensizdir deye:(
esrabcn zhala_huseynova97 betanın yüksek çıkması bir hamileliğin oldugunu belırtıyo zaten belki kimyasal belki dış gebelik sonuçta var o yüzden üzülme eger boş bir gebelik ise bile Allah nasip ederse çocuğun olur etmezse zamanı değildir dersin dua et sadece canım gerisi Allah kalmış
Esraaaaacun zhala_huseynova97 canım benim de öyleydi hatta senin değerlerin benimkinden de düşük benim ki 860 a kadar çıktı ama gel gör ki 2 katı olmadı ve kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim
zhala_huseynova97 Esraaaaacun seni baya yorucam qaliba.Kürtajmı oldun?kendiliyindenmi düşdü?artış qrafikin aklındamı?birde hamilelyin kaçıncı haftasıydı.Esre çok teşekkür ederim yazdığın için🙏🏻Sorularımla seni boğmak istemem.ama şuanki durumunu anlıyorsundun(
Esraaaaacun zhala_huseynova97 hiç sorun değil bakim ben e nabızdan sonra detaylı anlatim sana ben canım benim
Esraaaaacun zhala_huseynova97 13.09.2022 de gitmişim tahlil vermişim beta 760 çıkmış 15.09.2022 de gitmişim beta 860 ve gittiğim doktor bana kimyasal gebelik boş gebelik dış gebelik olabilir dedi net birsey söylemiyor kötü birsey olduğunu anladım çözmeye çalışıyorum doktor ne diyor diye sonra eşimle sinirlendik ve doktor değiştirdik gittiğim doktor benim kimyasal gebelik geçirdiğimi betanın düzenli artmadığını zamanla düşeceğini söyledi düştükçe kanamam başlicağını adet gibi atlatacağımı söyledi ikinci gebeliğimde bana planlı gelmemi zor bir süreç olduğunu aynı zamanda kürtaj olmadığım için şanslı olduğumu istersem kanamadan 1 hafta sonra yine hamile kalabileceğimi söyledi ben o günden sonra hamilelik düşünmedim süreci zor atlattım düşünmediğim anda da hamile kalmışım inşallah güzel haberler alırsın ama alamazsan bile üzülme kolay değil sabrın sonu selamet inan daha güzel oluyor sağlıklı bir çocuğunun olması durumunda için rahat ediyor Rabbim bütün hamilelere kolaylık versin 🙏🤗
Esraaaaacun Esraaaaacun planlı ilerleme çünkü psikolojikmen olmuyor doktorumu dinledim eşimle kendi kendimize birlikte başa çıkmanın yolunu bulduktan sonra düşünmediğimiz anda oldu
zhala_huseynova97 bebis001 bende öyle düşünmek istiyorum.aama bir çok yerde öyle demiyorlar ki.düzenli olması 2 kat artması lazım kafam çok karışık.sanki günler hatta saniyeler geçmiyor
bebis001 zhala_huseynova97 benim beta da iki kat artmadı ama artmaya devam etti şu an doğumuma çok az var mesela bu şekilde de olabilir doktor değiştirmeyi deneyin benim ilk gittiğim doktor da kimyasal ya da boş dedi hatta kürtaj vs falan da dedi biz hemen doktor değiştirdik şu an kızım olucak
zhala_huseynova97 Esraaaaacun Esraaa nasıl teşekkür etsem az çok ama çok sağ ol.Bencede kürtaj olmadığın için şanslısın.Eger bendede bir şeyler yolunda gitmiyorsa inşAllah kendiliyinden düşer kürtaja ihtiyac kalmaz.Bu arada hamılesin sağlıkla kucağına al inşAllah Amin❤️🙏🏻
zhala_huseynova97 Esraaaaacun aslında bendede bu hamilelik öyle oldu ilk aylarda planlı sonradan hiç düşünmedik bende idrar yolu enfeksiyonu vardı onu tedavi ederken hamile kaldım halbuki hiç düşünmüyordum)Hayırlısı.
Esraaaaacun zhala_huseynova97 zhala_huseynova97 rica ederim canım benim ne demek ben seni o kadar iyi anlıyorum ki bende o dönemler bu haldeydim yaşayan birileri ile konuşmak çok iyi geliyordu inşallah sende kürtajsız atlatırsın 🙏Amin canım darısı sana sağlıklı bebişlerin olsun inşallah 🙏🙏🤗🤗🤗🤗🤗
zhala_huseynova97 bebis001 Sağlıkla kucağınıza alın inşAllah Amim🙏🏻🙏🏻Bir şey sorucam artışlarınız aklınızdamı yaza bilirmisiniz?
zhala_huseynova97 esrabcn üzülmek diyilde 15 gündür her defasında 2 gün sonra test ver ve ülke dışında olduğım için sabah verdiyim testin cevabı akşam 8de falan çıkıyor içim çekildi.Her gün bekle dediklerin umutlanıyor insan.Kesin bir şey bilmeyime 3 gün kaldı.Son ana kadar çabalıcam qaliba)
bebis001 zhala_huseynova97 Allah razı olsun Rabbim size de hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin,tabi kaydetmiştim zaten 30 Aralık Cumartesi : 99,5 2 Ocak Salı : 249,60 5 Ocak Perşembe : 348 En sonki betam da yani 8 Ocak : 2369