Htcdgrl Ufdy9 benimde cok oluyor o ama maaalesef bırakmak zorunda kaldım maden suyu tüketiyorum günde 2 adet ona heralde baska cözüm yok
bsrabrna ipekss evet benim doktorum da 30. Haftadan sonra magnezyum ilacımı kesti ağrılarım oluyor dedim yapacak bişi yok normal doğum istiyorsun dedi
ipekss Beti_07 kızımda ostocare içiyordum. Şu an evde ocean ile magnorm var çok agrım olursa onlardan içiyorum
ipekss Beti_07 kaç haftalıksiniz? Birakin bence özele gittiğim halde bişey demedi bana suni aldım boşuna. Cahillikten içmişim resmen o zaman bu kadar agrım da olmuyordu. Şimdi ağrıdan sürünürsem ancak içiyorum 🥴😂
bsrabrna Beti_07 benim sırtım ve bacaklarım çok ağrıyordu o yüzden içiyordum bıraktıktan sonra yine biraz oldu ama sonra alışıyor vücut sanırım bir daha ağrımadı benim şükür
bsrabrna Beti_07 benim sırtım ve bacaklarım çok ağrıyordu o yüzden içiyordum bıraktıktan sonra yine biraz oldu ama sonra alışıyor vücut sanırım bir daha ağrımadı benim şükür
ipekss Beti_07 geçmiş olsun onun hareketi var o yapılmazsa geçmiyor ilaçla ama gebelikte o hareket yapılır mı bilmiyorum valla
Beti_07 ipekss egzersiz yaptım birkaç kez de manevra yaptılar ama işe yaramadı ilaç kullanıyorum şimdi o iyi geldi biraz ama bir an önce doğurmak istiyorum