Ufdy9 ipekss bacaklarda kramplar oluyo benim sürekli 35.haftadayım gerçi magnezyum içtiğim halde hala oluyo kramplar geç mi kaldım ki bırakmak için
Htcdgrl Ufdy9 benimde cok oluyor o ama maaalesef bırakmak zorunda kaldım maden suyu tüketiyorum günde 2 adet ona heralde baska cözüm yok
Htcdgrl ipekss maşallah umarım kendi sancılarımız gelir suniye gerek kalmaz benim doktorum 40dan sonra beklemek istemiyorum riske atamam dedi cünkü
bsrabrna ipekss evet benim doktorum da 30. Haftadan sonra magnezyum ilacımı kesti ağrılarım oluyor dedim yapacak bişi yok normal doğum istiyorsun dedi
ipekss Beti_07 kızımda ostocare içiyordum. Şu an evde ocean ile magnorm var çok agrım olursa onlardan içiyorum
ipekss Beti_07 kaç haftalıksiniz? Birakin bence özele gittiğim halde bişey demedi bana suni aldım boşuna. Cahillikten içmişim resmen o zaman bu kadar agrım da olmuyordu. Şimdi ağrıdan sürünürsem ancak içiyorum 🥴😂
bsrabrna Beti_07 benim sırtım ve bacaklarım çok ağrıyordu o yüzden içiyordum bıraktıktan sonra yine biraz oldu ama sonra alışıyor vücut sanırım bir daha ağrımadı benim şükür
bsrabrna Beti_07 benim sırtım ve bacaklarım çok ağrıyordu o yüzden içiyordum bıraktıktan sonra yine biraz oldu ama sonra alışıyor vücut sanırım bir daha ağrımadı benim şükür