nurtasdemir Smartphone35 aynı durumu ablamda yaşadi son anda devlete gidip doğum yaptı. Para verip özel ilgi bekliyoruz ancak iyiki gittim son anda devlete. Hem ekip hem 1 gün boyunca ilgi muayene alaka hepsi çok iyiydi. ☺️
nurtasdemir nurgul278 acaba bana geldiniz mi ☺️13 temmuz sabahı ☺️ çok teşekkür ederim iyiki geldim ☺️
nurtasdemir Ervan çok teşekkür ederim 🥰 gün boyu nisanim geldi kırmızı kan şeklinde. Ertsi sabah 5 gibi gittim Ama.gitmedim doktora bunda annemin payı büyük çünkü onda da öyleymiş sanciyi evde cektirdi bana öyle gittik eskileri dinlemek lazım ☺️
Ervan nurtasdemir cnm bnım sabah 5te nişanım gelmişti. Öğlen 12de hastaneye gitmiştim 6cm acılma vardı. Sancı yoktu hiç. Şuan 2cıye gebeyim.
bendeanneoldum_ nurtasdemir rabbim sana bağışlasin inşallah suyunu patlatinca bişey hissediyo muydun bide kaç kez ikindin ıkınmak kolay mı o an merak ediyorum 🙏
nurtasdemir bendeanneoldum_ Allah razı olsun canım 🥰 hiç hissetmiyosun inan sancidan ☺️alttan muayene ediliyosun ya o sırada patladı. Birde ikinmayi egzersiz olarak öncesi yapmak lazım bilmiyodum ben. Aslında büyük abdesti yaparken olan his. Ancak ilk olunca bir kaç kere denedim. Ama inan fizyolojik olarak vücudumuz bizi yönetiyor o yüzden hiç korkma hepsi kendinden gelişiyor 🙏☺️
nurtasdemir zeynepnilda12 inan ben son dakika devlete gittiğim için kim doktor kim ebe kim hemşire hiç bilmiyordum ☺️ stajyerler de vardı kalabalık bir ekipti
Asyaegemenmom nurtasdemir çok iyi olmuş Allah bağışlasın hemde özel hastanelere vallahi paralar yediriyoruz birde paramızla bizi rezil ediyorlar
nurtasdemir Asyaegemenmom vallahi rezil oldum ne özel. ilgi ne başka bişey. Habire para veriyoruz zamlı. Doğum normale de zam geldi. Nst odaları da ayrı değil.bildigij devlet gibi. Ki bebeğim idrarını ilk gün yapamadı onu beklettiler sonda taktilar.ozelde olsaydı her biri için kayıt açın diceklerdi para alacaklardi
Dahnt82 nurtasdemir nurtasdemir yaşınız kaç acaba? 40 üstü için beklenmesi önerilmiyor galiba. Müdahale etmek istiyor olabilirler
bendeanneoldum_ nurtasdemir inşallah öyle bazen korku giryo buraya girince pozitif doğum hikayeleri okuyunca rahatliyorm 🙏🥰
nurtasdemir bendeanneoldum_ hiç negatifleri okuma. Her bir doğum farklı hikaye. Ancak gerçek şu ki normal doğum kadar güzel.bisey yok şuan iyileştim bebeğime bakabiliuorum. Sancı kısmını atlat gerisi kolay. Sancı gelirse bol dua oku özellikle inşirah 🥰
Asyaegemenmom nurtasdemir öyle valla bende ilk kızımı komple özel de doğurdum bütün her şeyi ordaydi bu sefer devlete gidiyorum çok memnunum doktorumdan aman vallahi para düşkünleri
bendeanneoldum_ nurtasdemir negatiflere de bakıyorum ne yapmamam gerektiğini görüyorum sürekli inşirah okuycm sancım olunca 🥰🙏