nurtasdemir gl12cn34 çok teşekkür ederim 🥰 oldu ama hiç hissetmedim mecbur yaptılar yoksa yırtılma olurdu o daha kotu zaten uyusuyo
nurtasdemir Hilalll28 yani işin doğurtma kısmı ile ilgilendikleri için benim iyi geçti öyle karnıma fln da bastirmadilar . Odalarda ferah ama 2 kişilik süsleme olayını hiç bilmiyorum sormadım☺️
nurtasdemir Ufdy9 ilişki önemli bence hem spermdeki oksitosin hormonunu salgiliyor bu da doğum için bir başlangıç. Yani hurma ve spermde olan bu hormon suni sancıda verilen ilaçla aynı ama.bunlar doğal tabi. hurmada valla ne kadar canım isterse 3 5 7
nurtasdemir Fnsengul benimde suyum gelse bende gidicektim. O yüzden iyi yaptınız ben nişanım.geldigi için çok bekledim sancıları evde cektim. Varsa plates topunu fln kullanin. İnşallah çok güzel gecicek kalbinizi ferah tutun bebeğiniz ile eve donuceksiniz hepsi biticek☺️🙏
SSuleeN nurtasdemir Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sabah sabah motive oldum. Herhangi bir hazırlık yaptınız mı? Doğumu kolaylaştırmak için yiyecek içecek? Benim doktorum ekstra hiçbir şey yapmana gerek yok dedi…. Bir de bebeğiniz kaç kilo doğdu acaba??