Ozge56 herkes ayni seyi soyluyor, hareket kisitlanmasi gercekten bekledigimden fazla olucak sanirim :D
Ikiz bebek hamileligi
Ankara dan 7+8 de biz pazartesi tek yumurtamı çift yumurtamı ona bakılacak birde 16 aylık bir oğlum daha var sürpriz gelen hamilelikle ikizler Allah kolaylığını versin diyorum :)
Sulekm Biz de Ankara’ya tasinmak istiyoruz. Bebekler dogmadan, esim orada is basvurusu yapti. Istanbuldan ziyade Ankara olursa harika olucagina inananiyorum 🫠
Mnos-332 sorunu anlayamadim ama ultrasonla anlasildi.
Ikiz_annesii nasıl gidiyor peki bende 32+5 deyim
Gixemm evet, iki farkli kese. Fakat 7. Haftada bi tanesi geride kalmis. Kesesi de kucukmus. Bilniyorum, biraz gerginim. Sizinde mi ikiz yoksa 🫠
Twin-22 ne zamana gün aldınız bende 36+4 üm dogumum 37+4 de
nurduran42 çok şükür zorlamadilar beni hiç 1 hafta sonra dogumum var
Merhaba, 25+0 ikizlere gebeyim. 11+4 te bir kanama yaşadım. Düşük riski yoktu keselerden uzak alandaydı. Onun dışında hiç sorunum olmadı diyebilirim.bir koku hassasiyetim vardı o kadar. Fakat son 5 haftadır çarpıntı sorunu yaşıyorum. Başta sadece merdiven çıkınca olan çarpıntı şimdilerde yani son 2 haftadır biraz fazla hareket etsem illa oluyor. Tansiyon ölçüyorum genelde 10 a 7 vs, en çok çarpıntım oldugunda bile 105leri görüyorum belki cok değil ama bende kusma ve bayılma bi yerlere oturma isteği olusturuyor. Evden cıkamaz oldum. Eko ve ekg çektirdim normal çıktı kalbim. Demir eksiğim yok tiroid değerlerim normal aralıkta. Normal mi? Doğurunca geçiyor mu?
Ikiz_annesii kac haftalık yapacaksınız yani bende doktora gittim ama gün vermedi bana doktorum
nurduran42 37+4 oluyorum
Ikiz_annesii ooo maşallah inşallah bende o günleri görürüm sağlıkla alın kucağınıza
nurduran42 bende öyle diyodum ama zaman çok çabuk geçiyor gerçekten tadını çıkarın 🥰
Ikiz_annesii inşallah ya sağlıkla almaktan başka bir şey hayal etmiyorum
Merhaba ikiz anneleri bizde 26 haftalık olduk ikiziz😊
Merhabalar. Acaba ikiz hamileliğinizin baslarkmda bel ve kasık sancısı çektiniz mi