Begovicka Selamlar herkese, 6 haftalik hamileyim. Hem de ikiz :D Ne bu uygulamada ne de baska uygulamalarda ikiz hamilelik icin herhangi bir sey bulamadim. Ya da ayarlarda vs boyle bir sey var mi? Ayrica ikizlere hamile olan baska kim var ve nasil hissediyorsunuz. Herkese sevgiler ❤️
_Anonimdenim Begovicka üstte tüm tartışmalar kısmına tıkla asagı kategoriler de çoğul gebelık var tıkla canım
Kediannesi1 Begovicka 18 hafta çift yumurta ikizlerim hayırlı olsun inşallah size de sağlıkla kucağımıza alalım uygulamada çoğul gebelik başlığı var yukarda tartışmalarda 🥰
Ikiz_annesii Begovicka merhabalar hayirli olsun 35+3 ikizlere hamileyim bende. Baya ikiz gebemiz var burda
Hsrt80 Begovicka bende ikiz gebelik tek yumurta kizlarlarila 19+6 olduk baya agirlastim uykusuz geçiyor
Begovicka Kediannesi1 bizimkiler de cift yumurta ikizi, heyecanla cinsiyetlerini ogrenmeyi bekliyoruz. Size de hayirli olsun, saglikla alalim kucagimiza insallah 🫠
Birikii Hayırlı olsun bu uygulama da ikizleri takip etme ayarı yok ama konu olarak çok ikiz konusu var çoğul gebelik başlığında görebilirsin bende ikiz annesiyim
Ozge56 Begovicka daha 6 hafta mercimek kadar değil. 30 haftalardan sonra çok zorlaşıyor ya tadını çıkar canım sağlıkla al kucağına
Begovicka Ozge56 herkes ayni seyi soyluyor, hareket kisitlanmasi gercekten bekledigimden fazla olucak sanirim :D
ikizprensesannesi @Begovicka Bizde varız tek yumurta ikizi kızlarımla 26. Haftadayız idare ediyoruz bir iyi bir yorgun bir agrılı bir enerjik😂💞
nglcktpz Begovicka 33+1 olduk bizde çift yumurta ikizlerimle. Bu haftalar gerçekten zorluğunu görmeye başladım. Uyumak baya zorlaştı :)
hasret80 Begovicka banada çok merak ediyoruz bizde 2kizim ve 1 oğlum var ikizlerle 5 çocuk annesi olucam rabbim hariyli eylesin ins