Symaaas Anneadaylari34 benim olursa 3 ama bana kalırsa erken 😔 beklendik bir gebelik değil neden derseniz bu yaşlarda size daha düşkün oluyorlar çok soru soruyorlar merak algıları çok yüksek ve haliyle hareketliler ve yoruluyorum nedense 😀
Symaaas Deletedmom0071 sonuna kadar katılıyorummmm 3 doruklarda yaşıyorum kasımda 3 olacak üstelik doğum ağustos 😀
Symaaas Deletedmom0071 AMİNNNNNNNNNNN DUA EDİN HAMİLEYİZ hepimiz kızlar inşallah bebekler yormaz bizi
Symaaas yesilkahve 😀😀😀😀 ahahah umarım ideal olur bütün yorumlara baktım da herkes benle aynı düşünce de zoelanıcazzzzz kızlar
Betulhdvrd Nsrn1 ahahah bilin bakalım en az 2 yıl olmalı diyen kimin 6 aylık bebeği varken 9 haftalık hamileee 🐣
Svlyk Anneadaylari34 bence 3 yaş ideal. Şuan kızım 14 aylik. 1 sene sonra düşünüyorum bakalım hayırlısıyla 🤲🏻🌼
Yasemin_0435 Aaa122 merhaba gece tuvalet eğitimini nasıl ayarladiniz benim kızımda ekimde 4 e girecek gündüzde ok iz ama gece hala bez kullanıyoruz 8 haftalık hamileyim doğumdan önce alıştırmak istiyorum ama olmadı Bi türlü
Aaa122 Yasemin_0435 gece hiç tuvalete kaldırmadım yatmadan yaptırdım tuvaletini ilk zamanlar da yatmadan fazla sıvı alamamasına dikkat ettim hiç problem yaşamadık şimdiye kadar
bdenerigokce elif-asil kardeşimle 3 yaş var, annem hastaneden gelince tamam gördük artık hadi götür bunu demişim ve annem bizi yalnız bıraktığında yastıkla boğmaya çalışmışım😂😂😂 diyeceklerim bu kadar, kıskançlık var mı yok mu siz karar verin
elif-asil bdenerigokce 🤣 ben kıskançlık olmadan derken yaş aralıgı arttıkça bu kıskançlıgın daha çok olduğu söylenıyor ya hani onu baz alarak söylemiştim… Ufak tefek tabiki olur ama dozu önemli bence arada ki köprüyü iyi kurmak lazm…
bdenerigokce elif-asil bu bana biraz fıtrat gibi geliyor hala çok kıskanç biriyim, kardeşimi çok severim ama annemle sarılsınlar hala çok kıskanırım 😂 tabi benim düşüncem bu🙈😂
elif-asil bdenerigokce kişiye göre o zaman bizim yaş aralıgımız 2 ve 3 bebekken de pek olmamış şimdide yoktur… Bizim zamanmz ile bı zamanı kıyaslamyrm herşey çok degişti ama bence ailenin bebeklere yaklaşımı ile bu kıskançlık duygusu köreltilip en az seviye de tutulablr… İnsanların azck bilinçlenmesi lazm mesela küçük bebek gelince o pis b.klu biz onu değil seni daha çok seviyoruz örnegi aslında kıslançlıgı daha çogaltıyo… Ya da büyüğü bebekten uzak tutmak…gibi gibi.. Herkesin düşüncesi farklı tabi saygı duymak lazım hagırlısı olsn herkes için
Dzb Damlabekdemir canım 3 aylık hamileyken bi anda sütüm kesildi öylelikle bıraktı yoksa mümkün değil bırakamazdık 🫣
Merve171214 Anneadaylari34 asla kreşe vermeden ikiyi istemiyorum en az 3-4 yaş olmalı diyordum 21 haftalık hamileyim 21 aylıkta bir oğlum var 😂 araları 2 yaş olacak 😂