Humannrle Anneadaylari34 şuan da Rabbim kaç yaş nasip ederse en ideali o 😅kızım 5 yaşında ikincim 2 yıl olacak neredeyse olmuyor 🙄
Aydanur06 Anneadaylari34 kızım 3.5 yasinda suan dogum yaptigimda aralarinda 4 yas olacak hep oyle istemistim Rabbim nasip etti
Dzb Damlabekdemir canım 3 aylık hamileyken bi anda sütüm kesildi öylelikle bıraktı yoksa mümkün değil bırakamazdık 🫣
gamzeminaaa Dzb Benimde 13 İkinci 9 Üçüncü 13 aylık Dördüncü 23 haftalık (((( hiç adı sanı yoktu)😀😀😀😀😀😀
Gixemm Anneadaylari34 bence iki çocuk arası yaş farkı anne ne zaman isterse o zaman olmalı çünkü ekonomik yönler psikolojik yönler ilk çocuğunun karakteri falan hepsi bir kriter 😀
elif-asil bdenerigokce kişiye göre o zaman bizim yaş aralıgımız 2 ve 3 bebekken de pek olmamış şimdide yoktur… Bizim zamanmz ile bı zamanı kıyaslamyrm herşey çok degişti ama bence ailenin bebeklere yaklaşımı ile bu kıskançlık duygusu köreltilip en az seviye de tutulablr… İnsanların azck bilinçlenmesi lazm mesela küçük bebek gelince o pis b.klu biz onu değil seni daha çok seviyoruz örnegi aslında kıslançlıgı daha çogaltıyo… Ya da büyüğü bebekten uzak tutmak…gibi gibi.. Herkesin düşüncesi farklı tabi saygı duymak lazım hagırlısı olsn herkes için
bdenerigokce elif-asil evet dediğiniz etkiliyor olabilir, annem beni çok sevdiği için ben başka bi bebeği kucağına alıp emzirmesini bile istememişim, emzirirken köşede üzülüyormuşum veya kucağına gelmek istiyor Muşum kardeşim varken ama onu bırak diyor muşum 🙈
ilkheyecanim96 Anneadaylari34 benim bebeğim 10 aylık ben düşünüyorum 2.fakat aktif meme emici hemen kalırsam biraz zorlanıcaz gibi
Asminbahar63 Anneadaylari34 ilk kziim şu an ucyasina girecek ikinci kızım on aylık ve bn 10 +6haflalik hamileyim😶 üçüncü bebegi beklemiyorduk hiç ve büyük supriz oldu hepimize eşim İstanbul’da çalışıyor bn urfadayim iki günlük izin almıştı o iki günde korunmasız ilişki yaşadik ve sürpriz haberi aldık 🤭🤗
Dzb gamzeminaaa napalım canım vardır bundada bi hayır ben tüplerimi bağlattım doğumdan sonra inşallah bidaha hamile kalmam 🫣
gamzeminaaa Dzb ilk işim bu doğumda bende bağlatmak. Ancak eşim diyor ki tıpta olmayan şey o da yine bizim başımıza gelir. 😀 Spiral ile kaldım çünkü 🥹🥹🥹🥹
Dzb gamzeminaaa bende çok korkuyorum bağlı olduğum halde hamile kalırım diye iyice psikolojim bozuldu 😌 üç kızım vardı Buda kız çok şükür son olur inşallah 🤲