elif-asil Anneadaylari34 3 yaş bnce ideal… Bizim öle olcak.. Çok ara verip rahatlamadan ve kıskançlıl olmadan insan düşünmeli diye düşündüm. Herkes o duyguyu tatmalı
Aysee1123 Anneadaylari34 Yani nasip olursa benim aklımdaki en az 3 yaş. Bakalım biri doğmadan diğerini düşündüm şuan 😂
bdenerigokce elif-asil kardeşimle 3 yaş var, annem hastaneden gelince tamam gördük artık hadi götür bunu demişim ve annem bizi yalnız bıraktığında yastıkla boğmaya çalışmışım😂😂😂 diyeceklerim bu kadar, kıskançlık var mı yok mu siz karar verin
anapanda12 Anneadaylari34 tam 4 yaş var sayılır oğlum 23 temmuz 2019 kızım 10 temmuz 2023lü en ideali bence tuvalet eğitimi beynin algılama sistemi vs derken epey rahat geçiriyorum ilk çocuk kendi ihtiyaçlarını karşılayacak bir yaşta olduğunda iş yükünüz hafiflediğinde bence hem hamilelik hem de sonrası sizin ve evlatlarınız için rahat geçer
Dzb anapanda12 hamile kalır kalmaz bi telaşeye düştüm 🤣 önce memeden kestim sonra bezi bıraktırdım sonra yatağı ayırdım , bu hepsini 3 ay içinde yaptım illa kardeş gelmesi gerekiyormuş demekki bunları yapmam için yoksa ağırdan alırdım galiba 😊
gamzeminaaa Dzb Benimde 13 İkinci 9 Üçüncü 13 aylık Dördüncü 23 haftalık (((( hiç adı sanı yoktu)😀😀😀😀😀😀
Aaa122 4 yaş olacak bizim de.Kızım 24 aylıkken tuvaleti öğrendi emzirmeyi bıraktık o zamandan beri rahattım zaten çok zorlanacağımı düşünmüyorum bakalım
Yasemin_0435 Aaa122 merhaba gece tuvalet eğitimini nasıl ayarladiniz benim kızımda ekimde 4 e girecek gündüzde ok iz ama gece hala bez kullanıyoruz 8 haftalık hamileyim doğumdan önce alıştırmak istiyorum ama olmadı Bi türlü
symag Anneadaylari34 8 yaş var. Aslında dusunmuyorduk 2. Yi sağlık nedeni ile ama hayırlısı Allah nasip etti
Denizinci Anneadaylari34 bizim nasip olursa 3,5 yaş olacak. Planlı gebeliklerde ikisinde. Yaş farkı çok olmadan bende çok yaş almadan halledeyim istedim 😂
Nsrn1 Anneadaylari34 bence en ideali 2 ya da 3 yaş ama bil bakalım kimin 11 aylık bebeği varken 11 haftalık hamile 😂
Betulhdvrd Nsrn1 ahahah bilin bakalım en az 2 yıl olmalı diyen kimin 6 aylık bebeği varken 9 haftalık hamileee 🐣
yesilkahve Anneadaylari34 ikinci oğlum doğduğu zaman iki buçuk yaş olacak aralarında, ideal mi değil mi doğunca görücem 😄😄
Symaaas yesilkahve 😀😀😀😀 ahahah umarım ideal olur bütün yorumlara baktım da herkes benle aynı düşünce de zoelanıcazzzzz kızlar
BuseVeMinikleri Anneadaylari34 kişiden kişiye değişir yani. Tek başınıza bakıyorsanız minimum 3 yaş olmalı bence. Ama yardımcılarınız varsa yaş aralıkları yakın olsun istiyorsanız öyle de büyütülüyor tabii ama her türlü giden annenin ömründen oluyor ☺️ Benim yardımcım yok maalesef. Ne anne ne kayınvalide. İkinci bebeğim doğduğunda tam 4 yaş olacak aralarında.
Gizemmiray35 Anneadaylari34 benim ilki şu an 16 yaşında 2.si 10 3. Ağustosta doğacak nasipse evet zorlanmadım büyütürken hiç tek çocuk gibi büyüttüm ama yinede çok bence araları
melinda- Anneadaylari34 2.5 yaş olacak bizim. Arayı çok açmayı düşünmüyorduk ama bu kadar da erken düşünmüyorduk sürpriz oldu:) bence 3,5 yaş ideal
Deletedmom0071 Anneadaylari34 bizim 4 yaş oluyor. 3 yaş biraz sıkıntılıymış çünkü 3 yaşta çok fazla travmaya açık oluyormuş çocuklar. 6 yaş da sıkıntılı çünkü okula başladıklarında kardeşinin olma fikri yine travma yaratıyormuş. 1-2 yaş zaten anne için travmatik 😅 4-5 candır ☺️
Symaaas Deletedmom0071 sonuna kadar katılıyorummmm 3 doruklarda yaşıyorum kasımda 3 olacak üstelik doğum ağustos 😀