fizikcianne bebek arabası fiyatı nekdr
Bebek arabası ve park beşik öneri istiyorum 🦋
DuyguKays 4 yaşına kadar kullanılıyor diye biliyorum
DuyguKays bebek arabası olarak sana önereceğim tek marka var prego kendimde aldım yeni baya inceledim her yerini kullanımı kolay ağır değil portbebesiyle katlanabiliyor en iyi özelliği bu ve puseti falan çok kaliteli yani hem kabin hem travel araştırabilirsin park yatak olarak da yine prego öneririm onu da yeni aldım inceledim anne yanı olarak da kullanılıyor 3 kademesi var ikisini de öneririm modelin adı da prego miami
DuyguKays X go plus Silver marka aldım, yorumları çok güzel, herkes memnundu, youtube de tanıtım videosu var, puset ayrı ayrı takılıp kullanılıyor, araca sığıyor, hafif, ve daha birçok özelliği var , videoyu izleyin derim
DuyguKays karar verdiklerini banada link atar mısın🫶🫶
bdenerigokce atarım güzelim ☺️
DuyguKays o kadar kafam karışık ki 😂 en son bi puset alıcam bi tane mini yatak, yatsın yerde 😂
Eslemala trendyolda yazarsan baby home 985 diye çıkar. Ben 3800 e almıştım geçen ay
DuyguKays eper çok dışarı çıkmıyorsanız bebek arabası asla travel almayın çok ağır zor kabin boy çok ideal puset en fazla 6 ay kullandım o kadar bile değildi belki
DuyguKays Park yatak olarak elele madre park yatağını tercih ettim, yanında yatak hediyesi var. Kurduk baktık ilk geldiğinde gayet güzel bir ürün, sağlam ve kullananlar memnun hep. Bebek arabası olarakta 4 baby cool travel sistem aldık, çok pahalı değil her bütçeye uyan fiyatı var ve herkeste görüyordum çok kişi kullanıyor. Bebek arabasını da kurup baktık çok rahat ve çok hafif, sürüşünü de baya beğendim ben rahat baya 😌
Araba olark 4 baby trrndyolda onu tercih ettm yatak dha almadm
Park beşiği bilmiyorum ama bebek arabasında 4baby active yada ective plus bakabilirsiniz çift yönlü travel diye geciyor ama diger modeller gibi sök çıkar tak derdi yok arabanın üstüne puset takiliyor cok araştırdım benim için en rahatı bu model di
defneveannesii_ park yatak elele madre için teslim tarihi 35 gün diyor 🥲