Sm135 DuyguKays bebek arabası kraft time s aldım henüz kullanmadım ama kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Beşik chicco nextme2 aldım
Mihrimah44 DuyguKays X go plus Silver marka aldım, yorumları çok güzel, herkes memnundu, youtube de tanıtım videosu var, puset ayrı ayrı takılıp kullanılıyor, araca sığıyor, hafif, ve daha birçok özelliği var , videoyu izleyin derim
Rmysarft DuyguKays prego solo, guattro pro, range pro, quantum trave, aria travel hepsine bakabilirsin pregonun çoğu modeli bahsettiğim gibi
bdenerigokce DuyguKays o kadar kafam karışık ki 😂 en son bi puset alıcam bi tane mini yatak, yatsın yerde 😂
DuyguKays bdenerigokce yatak için elele madreye baktım ancak teslim tarihini 35 gün gösteriyor ben ona cesaret edemem sanırım çünkü 2 ayımız kaldı kanz sleep Side alcam yatağı muhtemelen arabaya henüz karar vermedim 😍
1cocuklumom DuyguKays eper çok dışarı çıkmıyorsanız bebek arabası asla travel almayın çok ağır zor kabin boy çok ideal puset en fazla 6 ay kullandım o kadar bile değildi belki
Lur-2006 DuyguKays park yatak üç aşaği beş yukarı hepsi aynı. Ben kanz sleep Side aldım anne yanı ds oluyor. Bütçenize hangi marka uygunsa onu tercih edin çok da farklı değiller zaten birbirine
defneveannesii_ DuyguKays Park yatak olarak elele madre park yatağını tercih ettim, yanında yatak hediyesi var. Kurduk baktık ilk geldiğinde gayet güzel bir ürün, sağlam ve kullananlar memnun hep. Bebek arabası olarakta 4 baby cool travel sistem aldık, çok pahalı değil her bütçeye uyan fiyatı var ve herkeste görüyordum çok kişi kullanıyor. Bebek arabasını da kurup baktık çok rahat ve çok hafif, sürüşünü de baya beğendim ben rahat baya 😌
Merveaysem Park beşiği bilmiyorum ama bebek arabasında 4baby active yada ective plus bakabilirsiniz çift yönlü travel diye geciyor ama diger modeller gibi sök çıkar tak derdi yok arabanın üstüne puset takiliyor cok araştırdım benim için en rahatı bu model di
defneveannesii_ DuyguKays Ben aldığımda 1 hafta içinde gelmişti ama tabii Nisan mayıs gibi almıştım 🙈