Minikmucizelere mbs44_16 iste yarin 13 olucam ama ben yiyemiyom annemlerde köyde kendimde pek yapamiyom yapsamda yiyemiyom makarnayla patates kizartmasi yogurtluyom bi😓bugun 3 kere dolu dolu cikardim bütün yediklerimi
mbs44_16 Minikmucizelere annem yapiyor ama bende herseyi yiyemiyorum ki protein 3 aydir hic yiyemedim cogunlukla patates corba vs oyle seyler yiyorum genelde gunde 1 2 kere kusuyorum
mbs44_16 Minikmucizelere ne corbasi ictiginizede bagli ben sadece tarhana ve mercimek icebiliyorum digerleri midemi bulandiriyor
Minikmucizelere mbs44_16 hic birini yiyemiyorum bugun arpecik corbasi yapmistim ama tarhanayida yiyememistim daha oncesinde bulandirmisti ama kusmamistim o zamanlar cok kusmuyodum
Duygu_nur52 Minikmucizelere bende öyleydim ilaç iyi geliyor bi nevide olsa bence doktoruna danış versin
Minikmucizelere Duygu_nur52 verdi doktorum ztn kullaniyorum sadece bugun atmamistim ama attigim zamanda azda olsa kusuyorum bazen yada öğürüyorum kusmadam da
Duygu_nur52 Minikmucizelere ben öğürmekten afedersin ama artık geğiriyordum kan geliyordu Şuan çok şükür sabah öğlen akşam ihmal etmiyorum
Minikmucizelere Duygu_nur52 bana doktorum gece yatmadan iki tane olacak sekilde yazmis o sekilde kullanirim
Aleeynna Minikmucizelere patates kızartması ve makarna da sağlıklı değil ama zor da olsa yemen gerekiyor
Minikmucizelere Aleeynna evet saglikli olmadigini biliyorum ama anca onlari yogurtlayip yiyebiliyorum😔
Duygu_nur52 Minikmucizelere bide nane yoğurt karıştır yersen çok iyi geliyor ben öylede yaptım ilaç fayda etmedi geçen gün artık içim dışıma çıkmıştı
mbs44_16 Minikmucizelere 13+2 yim. Demekki boyle surucek 17 18 e kadar baksaniza geçmiyor meyve ve corbayla besleniyorum sadece