gulayse_38 oy maşallah ben zayif biriyim bide onceden dis gebelik kimyasal falan gecirdim ilk defa bu kadar ilerledi gebeligim cok sukur o yuzdende biraz korku oluyo içimde allahima emanet sorunsuz vaktinde saglicakla kucaklarimiza alalim insallah 🙏🙏
12-13 haftalik istah😪
Minikmucizelere çok şükür güzel şeyler de oluyor neyse ki 🤗 sağlıkla kucağınıza alın bir anne karnına düştüğü gibi böyle evhamlar başlıyor doğum sonrası da aynı devam ediyor ama anneler çocukları için elinden gelenin en iyisini yapar . eminim siz de öyle elimizde olmayan şeyler için kendinizi üzmeyin 😘
gulayse_38 cok teşekkür ederim🥰🌸
Minikmucizelere ben hep ekşi meyvelerden gittim . İlave olarak semizotu salatası yapıyordum hem yaz rahatlatıyor hemde omega 3 olarak tükettim hala da severek yerim. Mideyi bunaltmıyor. Kuru incir bayağı yedim
Hdemir1618 teşekkür ederim 🙂
Minikmucizelere bende 13 haftalık oldum buğün bende yiyemiyorum her şey kokuyor düzelir dediler ama düzelme yok benim kusmam yok ama yediğim her şey midemi bulandırıyor ve yemek istemiyorum suyu bile içerken kötü oluyorum sürekli ağzımın tadı değişik geçmiyor bir türlü şuan tatildeyim ama işe başladığımda nasıl ayakta durucağım bilmiyorum vicdab azabı duyuyorum hiç vitaminli bir şey yiyemiyorum yumurta tavuk et soğan vs vs hiç bir şey kokuyor içim almıyor
GulbenErhan inşallah bian once gecer ya yoksa bilmiyom nasi olcak böyle 😕
Minikmucizelere bende 11+4 um ayni şekilde hersey kokuyor koku hassasiyetim cok fazla yemek yapamiyorum 1 aydir annemlerde kaliyorum. Bebek 13 haftadan sonra da beslenir korkma o istedigi herseyi alir senden.
mbs44_16 iste yarin 13 olucam ama ben yiyemiyom annemlerde köyde kendimde pek yapamiyom yapsamda yiyemiyom makarnayla patates kizartmasi yogurtluyom bi😓bugun 3 kere dolu dolu cikardim bütün yediklerimi
Minikmucizelere inşallah annem 9 ay kusup yemek yiyememiş umarım onun gibi olmam
Minikmucizelere annem yapiyor ama bende herseyi yiyemiyorum ki protein 3 aydir hic yiyemedim cogunlukla patates corba vs oyle seyler yiyorum genelde gunde 1 2 kere kusuyorum
GulbenErhan ayy allah korusun inşallah olmaz öyle
mbs44_16 ay sicakta ben corbada yiyemiyom bugun yine deniyim dedim cikardim😕
Minikmucizelere ne corbasi ictiginizede bagli ben sadece tarhana ve mercimek icebiliyorum digerleri midemi bulandiriyor
Minikmucizelere inşallah
Minikmucizelere bende öyleydim ilaç iyi geliyor bi nevide olsa bence doktoruna danış versin
mbs44_16 hic birini yiyemiyorum bugun arpecik corbasi yapmistim ama tarhanayida yiyememistim daha oncesinde bulandirmisti ama kusmamistim o zamanlar cok kusmuyodum
Duygu_nur52 verdi doktorum ztn kullaniyorum sadece bugun atmamistim ama attigim zamanda azda olsa kusuyorum bazen yada öğürüyorum kusmadam da
Minikmucizelere ben öğürmekten afedersin ama artık geğiriyordum kan geliyordu Şuan çok şükür sabah öğlen akşam ihmal etmiyorum
Minikmucizelere patates kızartması ve makarna da sağlıklı değil ama zor da olsa yemen gerekiyor