Mrtrt16 bebitomom kesinlikle devlet çünkü ters bir durumda özel hastanelerin ekipmanları yeterli olmuyor. Üniversite hastanesini de çok tavsiye ederim araştırma hastanesi olduğu için çok ilgileniyorlar
bebitomom Mrtrt16 evet bir defa lekelenmem olduğu zaman gittim aciline çok ilgilendiler herşeyi araştırdılar ama orda da sorun şu her muayeneye gittiğimde başka doktor oluyor buda beni rahatsız etti o yüzden şehir hastanesine gidiyorum
bebitomom CemrePektas hiç söyleme gerçekten aşırı aşırı çok yani kadın doğum katı sadece Suriyeli dolu ve eşleri de yanlarında beni rahatız eden bir konu da bu zaten ziyaret saatinde eşleri de geliyor ve muayene olurken bile devlete eşleri kafalarını uzatıp bakıyor mahremiyete asla dikkat etmiyorlar
Seyma3534 bebitomom özel de hangisine gidiyorsunuz. ben de mersin deyim. suriyeliler yüzünden hiç devlet hastanesine adım atmadım bile. gerçekten yazık yani
Gunesmoms bebitomom ziyaret saatinde eşleri tabiki gelecek. İİyi herşey Suriyelilerin Afganların olsun. Biz kendi ülkemizden soyutlanalım. Onun yerine kafasını uzatıp bakan olursa bağırıp çağırın. Kadınlar uyumaz sesli konuşursa yine ikaz edin. Ama sizin durumunuzda devlet hastanesi daha iyi olacaktır..
BuseVeMinikleri bebitomom ben 12. Haftada devlete gittim kanama şikayeti ile. Beni yatırdılar geride bir çocuğum vardı refakatçi kalacak kimsem yoktu. Perinatolojide baktılar düşük yapıyorsan yapıyorsundur bişey yapamayız deyip yolladılar. Özelde kendi doktoruma gittim ultrasonda bakar bakmaz plasentan aşağıda dedi. Nasıl bir perinatolog görmez anlamadım… o yüzden doğum gibi şeylerde özelden yanayım.
bebitomom BuseVeMinikleri benim devlete gittiğim perinatoloji doktoru çok çok iyi Mersin’de ki en iyi perinatoloji doktorlarından biri o yüzden ona güveniyorum 34. Haftada gittiğimde sorup özelde sorun olmaz derse özelde yapıcam
Hsrt80 Bende riksli gebeyim ikiz Medicana Ataşehir gidiyorum ama Dr devlet takibinde olsun dedi devlete gidiyorum tabiki doğum olursa özel tercih ama riski bilursa Dr devlete yapicam özelde Dr eğer ben yaparım derse tabiki özelde isterim devlet te olmama
bebitomom Hsrt80 o zaman ben 8 Ağustos da perinatoloji doktoruna gideyim o eğer özelde yapmanda sakınca yok derse özelde yaparım gittiğim perinatoloji doktoru Mersin’de baya bildik ve çok iyi ona güveniyorum
bebitomom Seyma3534 akademi hastanesine gidiyorum ben şehir hastanesinde staj yaptım yanında çalıştım doktora gitmek istediğim için ilk zamanlar gittiğim şuan riski diye mecbur gidiyorum ama evet o kadar çok Suriyeli var ki gerçekten asla doğum için orayı düşünmüyordum inşallah perinatoloji doktorum özelde yapmadan sorun yok der
Seymamemektar bebitomom canım ilk doğumumu özelde yaptım para için yapmayacakları şey yok bunu bilir bunu söylerim. Özel durumun da varmış riskli gebelik diyosun devletteki doktorundan da öemnunsan gözünü kapat devlete devam et derim ben nacizane
bebitomom Seymamemektar canım doktor hizmet vs olarak şehir hastanesi mükemmel zaten diğer bölümler de aynı şekilde ama odalar 2 kişilik ve malesef hep Suriyeli dolu ve ben aynı odada kalmak istemiyorum özel oda tutma imkanı var mı onu da bilmiyorum özeli tercih etmemde ki tek sebeb bu
Seyma3534 bebitomom ben de city e gidiyorum son 25 günüm kaldı. şehir hastanesini bilmiyorum ama üniversitede sanırım özel oda tutma vardı
Seymamemektar bebitomom anladım canım valla çok da haklısın istememekte ben olsam bende de istemezdim ama bilmiyorum ilk doğumum özeldeydi gerçekten para için çocuğu yok yere küvöze aldılar sırf yenidoğan yoğun bakım ücreti almak için devletten ya tekrar bu riske girmektense bir gece istemediğim bir oda arkadaşını tercih ederdim sanırım ama tabi ikisi de olmayabilir özel hastane çok ahlaklı çıkabilir ya da oda arkadaşın kafana uygun birisi de olabilir hani iki türlü de ihtimaller 😬
MugeBulut Başka bir özel doktora daha gözükün. Riskli durumlarda farklı gözlerin bakması faydalı olabilir.
bebitomom MugeBulut canım bir devlete ki kadın doğuma gidiyorum bir özelde ki kadın doğuma ve ayrıca devlete perinatoloji doktoruna gidiyorum 3 doktor takipliyim başka bir doktora daha gidip iyice kafamı karıştırmak istemiyorum aslında
ilgihazaal bebitomom kanamanız olduysa plasenta ile ilgili sorun vardır özel niye bir şey yok diyor ki
bebitomom ilgihazaal kanama değil aslında hafif lekelenme oldu o olduğu zaman özele gitmedim canım araştırma hastanesine gittim acile çok bakıldı araştırıldı hata ilk defa orda altan ultrasonla baktı doktorlar 2 doktor 1 asistan topladın bebek baş gelişli hareketlerin den kaynaklı vajinal kanama plasentada yada kesede kanama yok çoğu hamilelikte nedensiz kanama olabilir dedi özel söylemiş olsa bunu asla güvenmezdim zaten kanama vs durumda araştırma hastanesin gidiyorum direk
bebitomom Seyma3534 evet biliyorum fakülte de var özel oda tutmak ama canım fakülte de şöyle sorun var her muayenede başka doktor bakıyor aynı doktora denk gelmiyorsun bende bu durumda rahatsız oldum gitmedim
Seyma3534 bebitomom mersin de maalesef özelden başka şansımız yok. ben özel diye her doktorun sezeryancı olduğunu düşünmüyorum. bence doktorunu bulmak önemli. gittiğiniz doktoru az çok araştırmışsınızdır.