• Doğum
  • Özel ve devlet hastanesi arasında kaldım kimi dinlemeliyim lütfen yardım edin 🥲

Seymamemektar canım doktor hizmet vs olarak şehir hastanesi mükemmel zaten diğer bölümler de aynı şekilde ama odalar 2 kişilik ve malesef hep Suriyeli dolu ve ben aynı odada kalmak istemiyorum özel oda tutma imkanı var mı onu da bilmiyorum özeli tercih etmemde ki tek sebeb bu

Başka bir özel doktora daha gözükün. Riskli durumlarda farklı gözlerin bakması faydalı olabilir.

bebitomom kanamanız olduysa plasenta ile ilgili sorun vardır özel niye bir şey yok diyor ki

bebitomom ben de city e gidiyorum son 25 günüm kaldı. şehir hastanesini bilmiyorum ama üniversitede sanırım özel oda tutma vardı

ilgihazaal kanama değil aslında hafif lekelenme oldu o olduğu zaman özele gitmedim canım araştırma hastanesine gittim acile çok bakıldı araştırıldı hata ilk defa orda altan ultrasonla baktı doktorlar 2 doktor 1 asistan topladın bebek baş gelişli hareketlerin den kaynaklı vajinal kanama plasentada yada kesede kanama yok çoğu hamilelikte nedensiz kanama olabilir dedi özel söylemiş olsa bunu asla güvenmezdim zaten kanama vs durumda araştırma hastanesin gidiyorum direk

MugeBulut canım bir devlete ki kadın doğuma gidiyorum bir özelde ki kadın doğuma ve ayrıca devlete perinatoloji doktoruna gidiyorum 3 doktor takipliyim başka bir doktora daha gidip iyice kafamı karıştırmak istemiyorum aslında

Seyma3534 evet biliyorum fakülte de var özel oda tutmak ama canım fakülte de şöyle sorun var her muayenede başka doktor bakıyor aynı doktora denk gelmiyorsun bende bu durumda rahatsız oldum gitmedim

Ozoooo sağlıkla büyütün inşallah benim riskli olduğu için böyle kafam karıştı aslında

bebitomom mersin de maalesef özelden başka şansımız yok. ben özel diye her doktorun sezeryancı olduğunu düşünmüyorum. bence doktorunu bulmak önemli. gittiğiniz doktoru az çok araştırmışsınızdır.

Seyma3534 sezaryancı değil zaten doktorum devlet de sezaryen diyor plasenta aşağıda diye ama riski özelde yapman demişti en son gittiğim de özel doktorum da sezaryan olursun başka risk yok diyor benim aklımı karıştıran bu doğum şekli iki hastanede de belli zorunlu sezaryen

Seyma3534 gidelim o sorun değil ama kafam karışıyor 3 doktor takipli olduğum için en iyisi 8 Ağustos da şehir hastanesine perinatoloji doktoruna randevum var o ne derse ona göre hareket edeyim özelde yapmanda sakınca yok derse akademi de devam ederim

motherlove çok çok memnunum zaten özel doktorum da onu önermişti ve Mersin’de en iyilerden devlete de olmasına rağmen ne zaman sosyal medyadan yazsam hemen dönüş yapar sağolsun ilgisi yaklaşımı da çok iyi hata ısrarla doğumuma girmesini istiyorum ama mecbur kalmadıkça perinatoloji doktoru doğuma girmiyormuş

bebitomom Bende detaylı ultrason yaptırmak istiyorum şuan 12+3teym 20 haftada yapılıyo devletten randevu nasıl alınıyo önce kadın doğuma gidip öyle mi alabilirim direkt sıra alıp muayene olamıyorsun değil mi ?

motherlove hayır canım direk sıra alamazsın önce kadın doğuma muayene olacaksın o senin için alan açacak ordan randevu verecekler geç kalmadan git ama ben ikili tarama yaptırdım zaman detaylı için gün vermişlerdi şubata gittim mayısta güne verdiler çok geç veriliyor gün ama haftana göre verirler