Göbeğim çıktı
melikemstf canım ilk başlarda benimde öyleydi normal yani ☺️ sonradan çok çıkmadı göbeğim 7aylık hamileyim sanki 5 aylık gibiymiş gibi 🤭 allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏
melikemstf ikinci gebelik mi canım ? Benimki ikinci ve 3 aylık olmasına rağmen 6 aylık gibi ☺️
melikemstf maşallah çok güzel 🌺 biz daha çok yolun başındayız bende bu günleri iple çekiyorum 🤩
Baharr_zn hayır ilk gebeliğim ama işin garibi kilo artışım da yok 😂
melikemstf bu fotoğrafda 10 haftalıktım göbeğimee bakınn bence normal böyle olması 😁🥰
berivan__ amin canım benim🥰 normalde komşulardan felan saklıyoruz da göbek ben burdayım diyor 😅
Nicknamemoon yaaa inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 😍😍
melikemstf benimde başlarda bi çıktı sonra geri içine kaçtı heralde 22 haftalık olduk hamile olduğumu söyleyince anliyolar 😁😁🥹🥹
Mavimi aa maşallah 😂 sonradan aşırı kilo alımı oldumu peki bende şuan kilo artışı yok göbek var sadece işte 😂
melikemstf bende 10+2 ama kendi. Göbeğim mi biraz çıktı mı anlamıyorum pek bu kadar tombisde değildi Göbeğim normalde ama bilemedim. Bu kadar erken çıkar mı ki
melikemstf Normalde dümdüz müydü yoksa biraz ayva göbeği var mıydı? şu yüzden soruyorum bu haftalarda gaz ve şişkinlik çok oluyor 😂 yoksa bebek 2-3 cm bişey
Deletedmom_85 benimde normalde hafif ayva göbeği vardı ama bu daha dik bi göbüş oldu internette baktımda 11 haftadan sonra çıkmaya başlar yazıyor
Blackatlas hafif ayva göbeği vardı ama böyle belli olmuyordu internette 11 haftadan sonra çıkmaya başlar yazıyor belkide gaz şişkinliği bilmiyorum 😂
melikemstf amin kuzum inşallah
melikemstf Gaz ve şişkinliktir o haftalarda çok fazla karın belli olmuyor
melikemstf bende boyleydim şuan 16. Haftadayim hala aynı göbek büyümedi öyle 😁
melikemstf sabah açken de bu şekilde mi yoksa yemek yedikten sonra mı çıkıyor, o haftada göbek çıkması imkansız ama iç karın darsa da hemen çıkabilir.
Pofudukkbulutt açken de böyle ama akşam yemek yedikten sonra daha çok çıkıyor
melikemstf o zaman gaz şişkinliğidir.