berivan__ melikemstf canım ilk başlarda benimde öyleydi normal yani ☺️ sonradan çok çıkmadı göbeğim 7aylık hamileyim sanki 5 aylık gibiymiş gibi 🤭 allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏
Baharr_zn melikemstf ikinci gebelik mi canım ? Benimki ikinci ve 3 aylık olmasına rağmen 6 aylık gibi ☺️
Nicknamemoon melikemstf maşallah çok güzel 🌺 biz daha çok yolun başındayız bende bu günleri iple çekiyorum 🤩
melikemstf berivan__ amin canım benim🥰 normalde komşulardan felan saklıyoruz da göbek ben burdayım diyor 😅
Humeyraa23 melikemstf gazdan ve yediklerimizden dolayı şişlik olabiliyor bazılarımızında iç karnı dar olduğu için erken çıkabiliyormuş 🫶🏻
melikemstf Mavimi aa maşallah 😂 sonradan aşırı kilo alımı oldumu peki bende şuan kilo artışı yok göbek var sadece işte 😂
tuq_ba melikemstf benimde başlarda bi çıktı sonra geri içine kaçtı heralde 22 haftalık olduk hamile olduğumu söyleyince anliyolar 😁😁🥹🥹
Blackatlas melikemstf Normalde dümdüz müydü yoksa biraz ayva göbeği var mıydı? şu yüzden soruyorum bu haftalarda gaz ve şişkinlik çok oluyor 😂 yoksa bebek 2-3 cm bişey
berivan__ melikemstf bende sen gibi zayıftım maşallah iyi kilo aldım 😂 daha yolun çok başındasın zaten ilk aylarda mümkün olduğu kadar az kilo almaya çalış son aylar çünkü istemsizce şişiyosun
Deletedmom_85 melikemstf bende 10+2 ama kendi. Göbeğim mi biraz çıktı mı anlamıyorum pek bu kadar tombisde değildi Göbeğim normalde ama bilemedim. Bu kadar erken çıkar mı ki
melikemstf Deletedmom_85 benimde normalde hafif ayva göbeği vardı ama bu daha dik bi göbüş oldu internette baktımda 11 haftadan sonra çıkmaya başlar yazıyor
melikemstf Blackatlas hafif ayva göbeği vardı ama böyle belli olmuyordu internette 11 haftadan sonra çıkmaya başlar yazıyor belkide gaz şişkinliği bilmiyorum 😂
Pofudukkbulutt melikemstf sabah açken de bu şekilde mi yoksa yemek yedikten sonra mı çıkıyor, o haftada göbek çıkması imkansız ama iç karın darsa da hemen çıkabilir.