Zeyzey055 Yorgn takip et o zaman kendini sakinleşince ölç benim tansiyonum 18 ken hiç sallanmiyordum bile bol su iç tuzu azalt yemeklerinde bide
peri5860 Yorgn Doktorum bana 13-9 olunca Alfamed iç 14 olur ise hiç durma gel dedi. Şu anda yüksek tansiyonunuz. Bebeğe giden damarlarda sıkıntı çıkabiliyor ve gelişimi etkileniyormus. Dikkat edin. Durmayın gidin. Yatış bile verebilirler.
dolunayes Yorgn limonlu su ic yarim yada bir limon yat dinlen ayaklarini kaldir gecer insallah sonra tekrar ölç canim
Yorgn dolunayes yatış verdi kabul etmedim evde dinlenmek istedim hastane odasi beni daha çok strese sokuyor
Zeyzey055 Yorgn evet stresli hastane ortami ama yatış alsan daha iyiydi canim bence en azından sürekli bebeğin nts de takip edilir tansiyonun düzenli ölçülür düşürülmesi sağlanır protein kacagi varmi ona bakilirdi
Smlaa Yorgn ben 38. Hafta da 15 tansiyona sezeryana alındım bence hastaneye got ödem de oluştu mu ben abartılı şişmiştim
Yorgn Smlaa benm de ilk doğumum tansiyondan acil sezeryan oldu ondan endişelendim ama şu an düşük takip edeceğim bakalm1 saate tekrar gitcem hastaneye
Yorgn Zeyzey055 tahlil aldılar idrar ve kan 3 saat sonra gel dedi muhakkak ona gore netlesir herhalde
Amigurumi 14 sınır tuzlu tüketimini azalt ve bol su tüket. Doktoruna da danışabilirsin tansiyon takibi yap. Strese bağlı mı yoksa sürekli yüksek mi seyrediyor önemli .
Smlaa Yorgn ödem de var mı benim vücudum abartılı şişti ve karnımda garip bı sertlik oluşmuştu bebeğim doğduğunda da çok sis di