CemrePektas Yorgn 14 biraz yüksek. Ama çok değil. Biraz dinlen, sola yat ve tekrar ölç. 11 12 üzerinde olması durumunda doktoruna danışman iyi olur
Medine_yasar05 Yorgn 36+4 günlük hamileyim benimde 3 gündür 15 tansiyonum salı günü sezaryan olacağım için tansiyon ilacını da bıraktım dikkat et cnm
peri5860 Yorgn Doktorum bana 13-9 olunca Alfamed iç 14 olur ise hiç durma gel dedi. Şu anda yüksek tansiyonunuz. Bebeğe giden damarlarda sıkıntı çıkabiliyor ve gelişimi etkileniyormus. Dikkat edin. Durmayın gidin. Yatış bile verebilirler.
dolunayes Yorgn limonlu su ic yarim yada bir limon yat dinlen ayaklarini kaldir gecer insallah sonra tekrar ölç canim
Zeyzey055 Yorgn ben 32 de rapor almak için gitmiştim tansiyon takibi yaparken ilk kez 16/10 ölçüldü doktor ciğer geliştirici vs yapalım bebegi alalim dedi özel de bende devlete gittim sinirlendim 18/10 olmustu protein de çıkmış idrarim da derken öyle doğduk ihmal etme git sen acile
Zeyzey055 Yorgn takip et o zaman kendini sakinleşince ölç benim tansiyonum 18 ken hiç sallanmiyordum bile bol su iç tuzu azalt yemeklerinde bide
Yorgn dolunayes yatış verdi kabul etmedim evde dinlenmek istedim hastane odasi beni daha çok strese sokuyor
Zeyzey055 Yorgn evet stresli hastane ortami ama yatış alsan daha iyiydi canim bence en azından sürekli bebeğin nts de takip edilir tansiyonun düzenli ölçülür düşürülmesi sağlanır protein kacagi varmi ona bakilirdi