Yesimkso merhabalar çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz peki normal doğum mu yaptınız aceba
Koru hastanesi doktor önerisi
Ervaduru klinik takipliğimmm Fatma yazıcı Yılmaz doktorum perşembe günü doğumu koru da yapacak
Daha öncede uzun zaman koruda çalışmış çok memnunum
Ervaduru Kesinlikle Özgür kan hoca. Aşırı ilgili ve rahatlatıcı birisi. Hamilelikte çok önemli bence. Bütün konforu sağlıyor ben çok memnunum 😊
Mlke_plt Doğukan hoca bu ay ayrılıyor maalesef bende ona takipliydim normalde
Nurceyhan93 bende Özgür hocaya takipliyim aşırı rahat ve kafanızda soru işareti bırakacak gibi konuşmuyor net ve öz ilk hamileliğim de çok problemim vardı ikinci Özgür hocayı tercih ettim inanın 0 stres siz kaçırıcı haftadasınız
Bus0672 23siz☺️
Nurceyhan93 bende 16 haftalık detaylıya girdiniz mi kimi önerdi size önerdiği kişiye mi gittiniz ?
Bus0672 önerdi üç hoca ben Sertaç Esin hocayı tercih ettim
Nurceyhan93 bende geçen cuma gittim 19 haftada tekrar görüşelim detaylı için dedi doktor felan önereceğim dedi beni 2 hafta çağırıyor bi 4 haftada sizi de mi öyle başta söylemişti durumunuza göre gerekirse her hafta çağırabiliriz diye
Nurceyhan93 memnun kaldınız mı detaylı ultrasondan ?
Bus0672 evet evet çok iyiydi araştırıp gittim zaten çok memnun kaldım
Nurceyhan93 teşekkür ederim bana bilgi oldu ☺️
Furkanhifa yok malesef 41+2 de yatışım yapıldı duni sancı vs verildi ama hiç sancım olmadı açılmam olmadı o yüzden sezeryanla doğum yaptım doktor istersen bekleyelim bi kaç gün normal doğum için dedi ama ben artık o gün o strese girmiştim sezeryaan alın dedim:)
Ervaduru sizin korudaki doktorunuz kimdi acaba
Yesimkso ya burda postlarda hep sezeryan yönlendiriliyor diyorlar ama siz kendiniz istemişsiniz buna sevindim çünkü özel bı sebep olmazsa normal olsun istiyorum bakacak kimse yok o yüzden 🤗 çok teşekkür ederim bilgileriniz için 🌸
Furkanhifa yA öyle mi sebebi nedir
Mlke_plt tüp bebek için eğitim görecekmis. Koru hastanesi eğitimle beraber çalışmasına izin vermemiş mecbur ayrılıyor