Yesimkso merhabalar çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz peki normal doğum mu yaptınız aceba

Ervaduru Merhaba ben Sincan koru takipliyim doğum paketim var . Levent hocaya takipliyim ama doğukan hocada iyi ☺️

Ervaduru hamile kaldıktan sonra yapılan sigortalar pahalı oluyor doğum paketi almanız daha avantajlı olur koru hastanesinin sadece çukurambar şubesi güzel bence

Ervaduru klinik takipliğimmm Fatma yazıcı Yılmaz doktorum perşembe günü doğumu koru da yapacak
      Daha öncede uzun zaman koruda çalışmış çok memnunum

Ervaduru Kesinlikle Özgür kan hoca. Aşırı ilgili ve rahatlatıcı birisi. Hamilelikte çok önemli bence. Bütün konforu sağlıyor ben çok memnunum 😊

Nurceyhan93 bende Özgür hocaya takipliyim aşırı rahat ve kafanızda soru işareti bırakacak gibi konuşmuyor net ve öz ilk hamileliğim de çok problemim vardı ikinci Özgür hocayı tercih ettim inanın 0 stres siz kaçırıcı haftadasınız

Nurceyhan93 bende geçen cuma gittim 19 haftada tekrar görüşelim detaylı için dedi doktor felan önereceğim dedi beni 2 hafta çağırıyor bi 4 haftada sizi de mi öyle başta söylemişti durumunuza göre gerekirse her hafta çağırabiliriz diye

Furkanhifa yok malesef 41+2 de yatışım yapıldı duni sancı vs verildi ama hiç sancım olmadı açılmam olmadı o yüzden sezeryanla doğum yaptım doktor istersen bekleyelim bi kaç gün normal doğum için dedi ama ben artık o gün o strese girmiştim sezeryaan alın dedim:)

Yesimkso ya burda postlarda hep sezeryan yönlendiriliyor diyorlar ama siz kendiniz istemişsiniz buna sevindim çünkü özel bı sebep olmazsa normal olsun istiyorum bakacak kimse yok o yüzden 🤗 çok teşekkür ederim bilgileriniz için 🌸

Mlke_plt tüp bebek için eğitim görecekmis. Koru hastanesi eğitimle beraber çalışmasına izin vermemiş mecbur ayrılıyor