Ayezhanim Ada022 evet canım kendi sancım gelmeyince suni vediler 🤦🏻♀️🥴korkuyorum o yüzden kendi sancım gelsin diye dua ediyorum
annesiylebali Hazan_yeli25 Allah yardımcınız olsun, benim ilk bebeğimde öyle olmuştu yaklaşık 20 kg almıştım ama doğumdan sonra düzelmişti geçmeyecek diye düşünmeyin lütfen ♥️
Ayezhanim Ada022 yaparsın canım inşallah Allah bizi o donanımla yaratıyor 🤲önce kendine inan sonra da egzersizin felan tam yap ama devlet normal doğum icin ısrarcı davranıyor ilk doğum orda olsa iyi olur aslında
annesiylebali Ada022 37+0 ikinci bebeğim olacak inşallah heyecan var korku var Allah yardımcımız olsun. İlki sezeryandı bu da mecbur sezeryan olacak inşallah sağlıcakla gelirler♥️
Ada022 Medine_yasar05 40. Haftaya kadar uzamaz inşallah bide yaşadığım yer çok sıcak klima çarpıyor sürekli
35_tecrube 36+2 feyiz ama aşırı ödem var bende elim ayağım aniden şişti vede çok ağrıyor morarmalarda var artık bende hayırla gelsin istiyorum el parmak uyusmalarina dayanamiyorum
Ada022 Ayezhanim ya yaşadığım ildeki devlet çok kalabalık Suriyeliler falan cok fazla ayrıca pis devlet hastanesi o yüzden istemiyorum devlet hiç gitmedim daha baklm hayırlısı