Medine_yasar05 Ada022 36+4 günlük olduk vücudum çok ödem oluştu aniden sırtım çok ağrıyor nefes bile alamıyorum tansiyon zaten yüksek Allah’tan ki pazartesi yatışım yapılacak salı günü sezaryan olacağım
Ayezhanim Ada022 37+1 doğsun artık istiyorum hayırlisiyla sıcaklar bunaltiyor ikinci doğumum inşallah olacak haftaya açıklık bakarım dedi 🤷🏻♀️bakalım bekliyorum heycanla
Ayezhanim Ada022 evet canım kendi sancım gelmeyince suni vediler 🤦🏻♀️🥴korkuyorum o yüzden kendi sancım gelsin diye dua ediyorum
Ada022 G12s_18 benimde şikayetim yok şükür 36+6 olduk doktor çatı muayenesi ne zaman yapacak merak ediyorum sormadım da sormak istemedim açıkcası 🤭
Hazan_yeli25 Aşırı el parmak bilek ağrım uyusuklugum var canım çok yanıyor karpal tünel olmuş sanırım çok ağrıyor gece gündüz demeden 😔
annesiylebali Hazan_yeli25 Allah yardımcınız olsun, benim ilk bebeğimde öyle olmuştu yaklaşık 20 kg almıştım ama doğumdan sonra düzelmişti geçmeyecek diye düşünmeyin lütfen ♥️
Ayezhanim Ada022 yaparsın canım inşallah Allah bizi o donanımla yaratıyor 🤲önce kendine inan sonra da egzersizin felan tam yap ama devlet normal doğum icin ısrarcı davranıyor ilk doğum orda olsa iyi olur aslında
annesiylebali Ada022 37+0 ikinci bebeğim olacak inşallah heyecan var korku var Allah yardımcımız olsun. İlki sezeryandı bu da mecbur sezeryan olacak inşallah sağlıcakla gelirler♥️